Drowned Drowned komentáře u částí děl

☰ menu

Svůj život

Ono když takový autor jakým je Jiří Kulhánek něco napíše, vždy se to moc dobře čte ať už je to cokoliv. A tahle povídka o milovníkovi pavouků je suprová. Když dočtete na konec lehce se můžete stát arachnofobikem :-)

01.12.2018 4 z 5


Spojeni v Bohu

Hořkovtipná povídka o tom, jak by se lidé zachovali, kdyby bůh sestoupil s anděly na zem. Ono asi by to tak dopadlo, jak napsal mistr Kulhánek, bohužel...

23.07.2018 3 z 5


Smrt je nejlepší lékař

Povídka od mistra žánru začíná hodně dobře. Čekal jsem, že se dramatický děj posune v něco šíleného a taky jsem to dostal. Konec povídky se nese v duchu pořádného zombie masakru, kde slabé žaludky vyprazdňují svůj obsah na zem :-) Takže klasika jak bič...

11.12.2017 3 z 5


Je 7.00 - pro dnešek nejvyšší čas zabít svého prvního policajta

Po přečtení prvního dílu Divocí a zlí jsem napsal komentář a pročítal si reakce ostatních čtenářů. V jednom mě zaujala zmínka o této povídce a tak jsem si ji sehnal a hned přečetl. Konečně vím o Patejlovi jak přišel k svým super schopnostem. Nakonec mu chlap může jen závidět jeho přítelkyni s hlavou plnou elektroniky a vypínacím tlačítkem :-)

23.08.2017 5 z 5


Kryptové a maskan

Toto je krátká povídka jenž doplňuje události na konci poslední knihy o tajemném Amberu. Podle mého asi zbytečná, protože otazníky kolem osudu Merlina nijak nezodpovídá.

11.01.2017 2 z 5