zuzana6s7D zuzana6s7D komentáře u knih

☰ menu

Změň svůj dech a začnou se dít věci Změň svůj dech a začnou se dít věci Rostislav Václavek

(SPOILER) Na knihu Rostislava Václavka "ZMĚN SVŮJ DECH.."..... jsem už netrpělivě čekala a koupila ji také příbuzným a známým.
Není nic důležitější než ZDRAVÍ, ŽIVOT. A o tom tato kniha je.
R.V. dává ve své knize pochopitelný návod široké veřejnosti, jak jednoduše pomáhat sám sobě, jak se uzdravit, jak dbát a udržet si svoje zdraví a žít plnohodnotný život.
Jsou to fakta, která R.V. studoval, konzultoval a ověřoval na vlastnim těle. 
Vysvětluje, že tělo je tak dokonalý stroj, soustrojí, které se díky svým biochemickým procesům může samo uzdravovat. A to je v životě člověka nejvíc.
I já jsem konečně v dáli uviděla světlo a naději na uzdravení se, když mě lékaři nechali na holičkách. R.V.se pro mě stal svým příkladem a přístupem ke ZDRAVÍ jediným rádcem a učitelem v jedné osobě. Díky němu, jeho dýchánkám, jeho knížce, se uzdravilo mnoho lidí a i já praktikováním cvičení, která jsou jednoduše a pochopitelně v knize popsána, dělám velké pokroky. Je však nutno podotknout, že je potřeba TRPĚLIVOSTI a POKORY.
Chápu, každý má svůj rozum, názor. Někdo tomuto způsobu nerozumí, protože je zdravý, nebo si vezme raději pilulku, která je rychlá.
A pokud někdo vyčítá R.V., že kniha nemá štábní kulturu, správně postavené odstavce, to v tomto případě není důležité.....Kniha není žádná beletrie a R.V. není spisovatel, ale vědec, znalec vnějšího i vnitřího těla a vysvětluje, jak s ním zacházet a jakou pozornost mu věnovat.
Moc Rosťovi za jeho neutuchající práci DĚKUJEME.

Zuzana Šilhanová

07.04.2024 5 z 5