zarekuba zarekuba komentáře u knih

☰ menu

Kletba egyptské mumie Kletba egyptské mumie Robert Lawrence Stine

Tato kniha mě osobně velmi zaujala. Napsal jí Robert L. Stine . Vypráví se zde o mladé holce , která jela s rodiči na dovolenou do Egypta . Jednou šli na prohlídku do jedné z pyramid. Tato pyramida nebyla leda jaká pyramida, byla nějaká až moc zachovalá, tajuplná a strašidelná. Co se v této pyramidě skrývá? Přečtěte si.

Tato kniha byla vydána roku 2004. Jsou zde používána spisovná a také hovorová slova. Jsou citově zabarvená. Knihu přeložila Radka Krejčová a má 128 stran . Tuto knihu bych založil do složek Sci-fi a horory.

Mě osobně se tato kniha velmi líbila a vřele bych vám jí doporučil. Je zde zahrnut i humor , který knížku zpříjemňuje. Tuto knihu jsem četl asi před rokem a velmi mě bavila. Doufám že tato kniha bude bavit i vás.

14.01.2014


Škola hrůzy Škola hrůzy Thomas Brezina

Jde o partu dětí, které řeší různé záhady. V tomto díle Klubu Záhad jde o to, že se Jupiter kvůli otci přestěhuje a má chodit do místní školy. Tato škola je stará, na pohled strašidelná a hrůzostrašná. O týden později má, ale přijet i zbytek Jupiterovy party. A tak řeší další záhadu plnou dobrodružství a napětí.
Tato kniha mě velmi bavila, asi je to moje nejoblíbenější kniha, kterou jsem, kdy četl. Tato kniha je napínavá, dobrodružná, strašidelná a hlavně zábavná!
Tuto knihu bych doporučil těm, co mají rádi napínavé, trochu strašidelné a zajímavé příběhy.

19.09.2013 5 z 5