wendulka321 wendulka321 komentáře u knih

☰ menu

Ostrov Ostrov Samuel Bjørk (p)

Moc mě nenadchla, předchozí díly mě bavily mnohem víc.
Ale asi to bylo mým rozpoložením, začátek celkem slibný, ale tak od půlky mě to už tak nebavilo v podstatě mi by bylo úplně jedno kdo to udělal....

05.05.2024 3 z 5


Všechno, co napsala Všechno, co napsala Josh Lanyon

Ani super ani úplně špatné, jako kdyby se autor nemohl rozhodnout jestli to bude detektivka nebo romance... A přitom první díl byl super dalo by se říct detektivka s přiměřenou dávkou romance

21.04.2024 3 z 5


Rivalové Rivalové Vi Keeland

(SPOILER) POZOR MOŽNÝ SPOILER!!!!
Oddechovka výborná, jasně už od začátku je jasné jak to dopadne ale co mě v téhle knize dostávalo nejvíce byly ty eufemismy jako na šťerbinky, jeskyňky atd. už jsem si zvykla ale čičinka to mě dostalo. Ale i pro opačné pohlaví tam byly pěkné poklady za všechny například klacek to jsem snad ještě nikde nepotkala.... Jinak jako pohádka pro dospělé to bylo hezké.

25.02.2024 5 z 5


Až na kost Až na kost Ellison Cooper

(SPOILER) Poslouchala jsem ve formě audioknihy a opět skvělý zážitek. I když těch konspirací a politických her bylo tentokrát trochu moc. A i když se mi potvrdily některé věci které jsem si myslela... Myslím že si ještě se subjektem 037 užijeme své.

13.02.2024 5 z 5


Rozsudek smrti Rozsudek smrti David Urban

Včera večer jsem začala a kdyby mi už pak únavou nepadala hlava tak bych ji dorazila, jak mě to chytlo. Bylo to skvělé krátké kapitoly, pěkně ubíhaly a ten konec no tak tem mě dostal.

03.02.2024 5 z 5


Pohřbení Pohřbení Ellison Cooper

Poslouchala jsem ve formě audioknihy a musím říct že se mi líbila ještě o něco víc než první díl. Napnutá jsem byla o začátku do konce skvěle napsáno a skvěle načteno.

27.01.2024 5 z 5


Červený adresář Červený adresář Sofia Lundberg

Nějak zvlášť mě to nebavilo ani nedojalo. Tak nějak moc témat najednou a všechna jen klouzala po povrchu.

13.01.2024 3 z 5


Dívky z trajektu Dívky z trajektu Lone Theils

Nora Sandová je drsnější než Chuck Norris... :D Už jsem s ní měla jednou tu čest protože jsem loni poslouchala díl Mlčet jako hrob... Na zadek jsem si z toho nesedla nebylo to nějak zvlášť super ale taky to nebylo zas tak hrozné.Určitě si přečtu/poslechnu další díly.

08.01.2024 4 z 5


Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád Sally Thorne

Tak tohle bylo pěkné, sice mi chvíli trvalo se začíst, ale pak už to stálo za to.

06.01.2024 5 z 5


V kleci V kleci Ellison Cooper

Poslouchala jsem ve formě audioknihy a teda to byla jízda...

04.01.2024 5 z 5


Zkáza Jezerní kotliny Zkáza Jezerní kotliny Petr Hugo Šlik

Takový malý nostalgický návrat dětství. Chata v Jezerní kotlině byla vůbec moje první foglarovka a ta nejvíce čtená tak jsem byla zvědavá a zároveň jsem se bála co nabídne tohle "pokračování" a musím říct že se mi líbilo. Jasně mám k tomu z dnešního pohledu mnoho otázek a připomínek ale....

31.12.2023 5 z 5


Perfektní manželství Perfektní manželství Jeneva Rose

(SPOILER) Nebudu lhát ten konec mě dostal i když vzhledem k tomu kolik mám za sebou thrillerů mě to mělo napadnout. Už dlouho mě žádná kniha takhle nepřevezla.

22.10.2023 5 z 5


Zimní lidé Zimní lidé Jennifer McMahon

Poslouchala jsem ve formě audioknihy
Za mě pecka,mám moc ráda tyhle příběhy starých domů a tajemných lesů...sice jsem malinko ztrácela v těch časových linkách, ale nakonec to do sebe krásně zapadlo. Chvilkama jsem se bála. Pár dní se nebudu moct v klidu podívat na jistý kus nábytku....
Bylo to moc hezky načtené Jitka Ježková prostě umí.
Mohu jen doporučit všem milovníkům napětí.

10.10.2023 5 z 5


Říkejte mi Win Říkejte mi Win Harlan Coben

Další přečtená. Už jsem od autora četla mnohem lepší příběhy, tenhle byl strašně zdlouhavý a hlavně přecpaný postavama ve kterých jsem se občas ztrácela a když mě napadlo jak co celé mohlo být a částečně jsem se trefila no neměla jsem z toho takový požitek jaký bych mohla mít. Tak doufám že nějaká další bude zase super.

29.09.2023 3 z 5


Hříchy otců Hříchy otců Martin Stručovský

Zase skvělá detektivka. Přečetla jsem ji za jedno odpoledne nemohla jsem se odtrhnout. Ale ten konec..... Doufám že to ještě není konec

16.07.2023 5 z 5


Vetřelec Vetřelec Kristýna Trpková

Skvělá česká detektivka, no nebudu lhát ten konec mě dostal....

16.07.2023 5 z 5


Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

Další dobře napsaná detektivka :) Hezky odsýpala ani chvíli jsem se nenudila. I když chvilkama jsem měla chuť paní vyšetřovatelkou zatřást aby se vzpamatovala a to hlavně v osobní rovině. Jdu na další díl protože zvědavost :)

13.07.2023 5 z 5


Drahý Aarone Drahý Aarone Mariana Zapata

Že se mi nelíbí obálka to by byl ten nejmenší problém, tentokrát jsem zklamaná, přišlo mi to takové moc uspěchané a plytké... Nenadchlo ale ani neurazilo....

22.05.2023 3 z 5


Dopis ze záhrobí Dopis ze záhrobí Dominik Dán

(SPOILER) Poslouchala jsem ve formě audioknihy.Byla to moje první kniha od autora a musím říct že jsem se s výběrem nesekla. Byla skvělá,příběh krásně odsýpal žádná nuda, žádné hluché místo. Martin Stránský byl jako vždy skvělý interpret. A i když to byla kniha o vraždách tak jsem se i zasmála asi nejvíc mě pobavila interpretace jízdy autem po nerovném povrchu to bylo super. Vřele doporučuji všem.

31.03.2023 5 z 5


Odpočítávač Odpočítávač Amy Suiter Clarke

Jako takhle nenadchla, neurazila. Nic co bych už jinde nečetla. Ale i tak stojí za přečtení.

25.03.2023 3 z 5