Vikuška185 Vikuška185 komentáře u knih

☰ menu

Velmi osobní kniha o zdraví Velmi osobní kniha o zdraví Margit Slimáková

Kniha je napsaná čtivě, ze zkušeností autorky. Líbí se mi, že poukazuje na to co už mnoho lidí zapomnělo: že uvařit si jídlo bez polotovarů a z plodin, které rostou okolo nás je zdravější než jídla dovážená z druhého konce světa nebo všudypřítomné polotovary, kla cukru atd. Konečně odborník se selským rozumem.dekuji

16.09.2022 5 z 5


Emilovy skopičiny Emilovy skopičiny Astrid Lindgren

Kniha se nám moc líbila, četli jsme ji když bylo synům 4 a 7 let a moc se líbila a hodně jsme se u ní nasmáli. Doporučuji.

16.09.2022


Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Krásná kniha, kterou jsem znala jen jako název a až se svými syny (5 a 8 let) jsem jí četla poprvé. Všechny příběhy byly poutavě napsané, vtáhly do děje a i když takové dětství dnešní děti nemají tak dětské radosti a starosti jsou pořád stejné a tak je kniha vlastně stále aktuální. Mám moc ráda knihy paní Lindgrenové, tato je spolu s knihou Emilovy skopičiny jedna z našich nejoblíbenějších.

16.09.2022 5 z 5


Koumákův blog Koumákův blog Timo Parvela

Kniha je vtipná, příběh jednodušší. Kapitoly krátké se spoustou obrázků. Vhodná pro začínající čtenáře. Druhá kniha Koumákův fotbalový tým nám přišla slabší.

16.09.2022 3 z 5


Chlapec, který pěstoval dráčky Chlapec, který pěstoval dráčky Andy Shepherd

Krásná kniha, natrefila jsem na ní náhodou. Je poutavě, vtipně napsaná. Líbila se celé rodině. Četli jsme 2x.

16.09.2022 5 z 5


Chlapec, který létal s dráčky Chlapec, který létal s dráčky Andy Shepherd

Všechny tři díly byly skvělé, hltaly jsme se syny 5 a 8 let každou kapitolu. Čtení je to poutavé, legrační a vtáhne do děje. Moc doporučuji všechny tří díly a těším se až budou přeloženy do češtiny další díly Andy Shepperd.

16.09.2022 5 z 5


Nádherné úterý čili Slečna Brambůrková chodí po světě Nádherné úterý čili Slečna Brambůrková chodí po světě Daisy Mrázková

Kniha byla hezká i když krátká, byla poučením o tom, že vše je k něčemu dobré a udělat radost někomu v okolí je hezké. Mám raději méně okaté pointy a více příběhu, ale pro menší čtenáře bude asi dostačující.

16.09.2022 2 z 5


Městečko Lážoplážo - Zlatá velryba Městečko Lážoplážo - Zlatá velryba Tereza Pařízková

Kniha je velmi hezky promyšlená, zábavná i pro rodiče. Synům ve věku 5 a 8 let se moc líbila a museli jsme si v knihovně hned půjčit její pokračování Městečko Lážoplážo Křáp Pařát. Na konci každé kapitoly jsou otázky pro čtenáře, které slouží k procvičení porozumění a zapamatování textu. Bavila nás.

16.09.2022 5 z 5


Do světa Do světa Hana Machalová

Hezký den všem,
nechci se opakovat, z knihy je opravdu psaná s nadšením a mě osobně se líbila. Asi tím, že nejsem příliš zcestovalá:-) Nicméně vy všichni, kteří jste měli smůlu na vadné výtisky, tak se stačí ozvat vydavateli nebo s účtenkou tomu, kde jste nakupovali. Byla jedna série, kde tato chyba nastala. Mě vydavatel zaslal novou na jejich náklady.

09.08.2022