V.M V.M komentáře u knih

☰ menu

Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Naprosto boží kniha.

24.04.2018 5 z 5


Kruté zločiny a trýznivé tresty Kruté zločiny a trýznivé tresty Terry Deary

Úžasná kniha.

20.04.2018 5 z 5


Má lady Jane Má lady Jane Cynthia Hand

Kniha mě od začátku bavila. Střídaní pohledů mi v některých knihách vadí, jelikož se neustále vrací k různým částem , ale v téhle knize to bylo super. Byla jsem ale smutná když jsem si přečetla příběh podle pravdy, kde Janu opravdu zabili. Knižní příběh byl daleko lepší. Nejvíce mě pobavila část kdy se Marie proměnila v oslici.

19.04.2018 5 z 5


Siréna Siréna Kiera Cass

Zpočátku mě děj trochu nudil ale, říkala jsem si že se to určitě rozjede. Nápad byl dobrý i zapojení oceánu jako živé osobnosti mi přišlo dobré. Trochu mě nudila část kdy Kahlen cestovala a, nevídala se s Akanlim. Závěr byl povedený. Nicméně mě to nijak nezaujalo a, čekala jsem trochu víc od autorky Selekce. Hvězdu navíc dávám za nádhernou obálku.

19.04.2018 3 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Naprosto nádherná kniha. Liu jsem si oblíbila od první kapitoly. Nápad psát příběh z pohledu různých postav, přitom nevíte kdo je princ a kdo zabiják. Kdo je kdo jsem odhalila asi v půlce knihy, docela jsem se divila že můj odhad byl správný. Příběh neměl jedinou chybu naprosto jsem mu propadla, hltala jsem stránku za stránkou. Kniha neměla chybu. Sice já by jsem v některých situacích jednala jinak než Lia ale, každý jednáme v daných situacích jinak.

17.04.2018 5 z 5