Trido Trido komentáře u knih

☰ menu

Šepot z lesa Šepot z lesa Kateřina Surmanová

Díky autorce. Audiokniha mě naprosto pohltila. A díky za sloh a styl psaní. Moc hezky vystavěné věty, v ten správný okamžik i velmi vtipné. Doufám, že o ní ještě uslyším. A pokud možno i o Petrovi a Imbusovi. Vůbec se mi nelíbí, že by to Hance jen tak prošlo.

11.02.2023 5 z 5


Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Nečetla jsem, koupila jsem audio book. Zkrátka zvyk. Jednu knihu poslouchám, druhou čtu. Podle situace. Nechápu nízké hodnocení. Thriller jak vyšitý a mělo to vše, co od tohoto žánru čekám. Bavilo mě to moc. V tomto případě byla čtecí kniha odsunuta na druhou.. třetí i možná čtvrtou kolej. Což je paradox. Válka starých duší od Markuse Heitze, kterou jsem začala na doporučení číst v stejnou dobu, a která má daleko vyšší hodnocení, je u mě hrozný odpad a asi se ke konci ani nedostanu. Kříďák je super.

04.04.2019 5 z 5


Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Myslím, že Lovec králíků je zatím nejslabší, ze série o Joonu Linnovi. ale i tak jsem to shltla na posezení. Horší je to s představou, zda budu muset čekat zase skoro 2 roky, než vyjde nová kniha, navazující na epilog.

23.04.2017 3 z 5


Les mytág Les mytág Robert Holdstock

Fantasy jsem přečetla hodně. Ale tuhle považuji za výjimečnou, jinou. Možná jí ani nechci ,,shazovat" do žánru fantasy.Od začátku do konce se ve mně usadilo, zvláštní, tíživé cosi. Přesto jedna z knih, na něž nelze zapomenout.

30.08.2015 5 z 5