Theena Theena komentáře u knih

☰ menu

Manželské hry Manželské hry C. D. Reiss

Strašně, ale jakože strašně mi vadil styl psaní. Nemohla jsem se vůbec začíst a kolikrát jsem si musela věty číst znovu abych vůbec pochopila, co jsou třeba smsky, vzkazy a co myšlenky... Nevím jestli to nebylo e-knihou, kdyžtak mě opravte, že pevná vazba byla alespoň rozčleněná odstavci, nebo jiným fontem písma, ale knihu jsem otevírala v několika aplikacích a změna žádná.
Dávám 2 hvězdičky, a to jen z důvodu "syrovosti" BDSM, psychologie a záporné postavě (ano Serenu jsem brala jako záporačku a nenáviděla jsem ji). Většinou mi lezou na nervy ženské postavy, ale tady se role obrátily a Adam mi vyloženě vadil. No druhý díl číst ani nebudu, a to většinou série dočítám.
PS: Hlavní postavy mezi sebou komunikují hůře než děti ve školce. Doporučuji spíše hodně nenáročným čtenářům.

09.02.2024 2 z 5


Cizí dluh Cizí dluh Kinga Litkowiec

Tak za mě NE. Přijdu si, jak kdybych četla knihu napsanou partou puberťaček, co právě shlédly 365 dní, 50 odstínů šedi a završily to četbou Meghan March a postly to na Wattpad. Nehodnotím jako odpad jen z důvodu, že i takové "dílo" jistě stálo spoustu úsilí a času. A to upozorňuji, že se nepovažuji za náročného čtenáře a už jsem těch eroťáren přečetla více, než dost. Každopádně čtu tady komentáře "super zápletka" a to kde prosím pěkně? A aby se v erotické knize s mafií objevila věta "vrazil jsem prsty do pipky svojí malý", tak to už je strop.
Nerada nechávám nedočtené série a je jich opravdu pomálu, co jsem nedočetla, ale tahle se bohužel řadí mezi to málo.

24.11.2021


Hříšné dopisy Hříšné dopisy Vi Keeland

Na můj vkus byla kniha místama až moc přeslazená, ALE rozhodně jsem se zamyslela nad Lukou a její fobií. Je neuvěřitelné, že věci, které jeden člověk bere jako samozřejmost, jsou pro druhého noční můrou. Vztah mezi Lukou a Griffem byl možná až moc rychlý, ale líbilo se mi, že Luka dělala malé krůčky kupředu ve svém životě a nebylo to najednou "hop a je po fobii". Je dobré se ohlédnout za tím, že sláva vám také bere veškerou svobodu a najednou není vaše soukromí jen vaše, ale celého světa. Určitě jsem četla lepší knihy od autorek, ale i horší. Knihu můžu doporučit a třeba se k ní za čas i vrátím.

08.09.2020 4 z 5


Papírová labuť Papírová labuť Leylah Attar

Přemýšlím, zda jsem vůbec četla zajímavější knihu. Děj je neskutečně poutavý a vryje se pod kůži. Tato kniha ve mně vyvolala několik emocí. Každá osoba měla svůj charakter a nenastala ani jediná chvíle, kdy bych začala přeskakovat řádky a nebo to jen prolétla očima. Knihu mohu jedině doporučit.

02.04.2018 5 z 5