Tara_Wolf Tara_Wolf komentáře u knih

☰ menu

Oni zakladatelé Oni zakladatelé Jakub Pachol

I přes to, že jsem asi čekala trošku něco jiného, si myslím, že knížka byla zajímavá a že se vcelku povedla. Občas se mi stávalo, že se mi hůř četlo a že jsem byla taková.. ,, zmatená". Určitě se mi ale asi lépe četla a lépe sedla až druhá část knihy ( ONA - matka zemí ). První knížka tohoto postupně se budujícího universa SELECTED se mi moc líbila a myslím, že zakladatele taky více oceníme s dalšími knížkami, kdy se objeví více spojitostí.

23.07.2020


Divomor: Síly, jež v sobě objevila Morrigan Crowová Divomor: Síly, jež v sobě objevila Morrigan Crowová Jessica Townsend

Jsem nadšená! Tohle je knížka, která mě stejně jako její první díl dokázala vtáhnout do sebe a nepustit mě, dokud jsem ji nedočetla. Nemůžu se dočkat třetího dílu! :)

07.02.2020 5 z 5


Ze života knihomolky Ze života knihomolky Debbie Tung (p)

Knížku jsem sice hned přečetla, ale to hlavě kvůli tomu, že jsem se od ní nemohla odtrhnout. Moc jsem se u ní nasmála a skoro ve všech situacích jsem se svým způsobem našla.
Myslím, že je skoro poviností pro všechny knihomolky, aby si ji přečetly.

17.11.2019 5 z 5


Marvel Studios: Encyklopedie postav Marvel Studios: Encyklopedie postav Adam Bray

Sice jsem z této knížky nedozvěděla skoro nic nového, ale to asi všichni velcí Marvel fanoušci. Myslím že by se ale tahle knížka mohla hodit začínajícím fanouškům na začátku pro zorientování. :)

30.10.2019


Tři temné koruny Tři temné koruny Kendare Blake

Sice mi chvilku trvalo než jsem se začetla, ale když se mi to povedlo, naskytl se mi neuvěřitelný obsah této knížky. Postavy, děj, prostředí i nadpřirozené schopnosti jsou prostě úžasné.

28.10.2019 5 z 5


Selected Selected Jakub Pachol

Bylo mi umožněno se ve škole s panem Pacholem setkat a myslím, že se mu tahle sci-fi knížka povedla a nemůžu se dočkat druhého dílu. Mohla by se líbit lidem, kteří mají rádi Hunger Games.

28.10.2019 4 z 5


Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová Jessica Townsend

Skvělá knížka!
Hned od začátku jsem s ní byla nadšená a měla problém se od ní odtrhnout.
Hlavní postava Morrigan mi byla sympatická, a taky se mi velice líbil kapitán Jupiter North a jeho hotel Deucalion. Příběh celkově mi přišel úžasný a nápaditý. Myslím že se bude líbit všem, kdo má rád Harryho Pottera či jiné fantazi tohoto typu.

28.10.2019 5 z 5


Čtenářka Čtenářka Traci Chee

Ze čtenářky jsem nadšená.
Příběh, postavy a skryté vzkazy pro čtenáře mě ohromily a potěšily.
Doporučuji všem knihomolům :)

28.10.2019 5 z 5