Sharkess Sharkess komentáře u knih

☰ menu

Spiknutí sester Spiknutí sester Michael Palmer

Knihy od toho autora mě prozatím nikdy nezklamaly. Skvělý a napínavý příběh, který nutí čtenáře číst a číst ;) Nejde se od příběhu jen tak odtrhnout, jak říkám napínavé až do konce.

30.01.2016 5 z 5


Vedlejší účinky Vedlejší účinky Michael Palmer

Málo, která kniha mě pohltí natolik, že ji přečtu za den. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Kniha pro mě byla zajímavá od začátku do konce. Tuto knihu doporučuji k přečtení :)

17.12.2015


Přes mrtvoly Přes mrtvoly Michael Palmer

Tato kniha mě velmi zaujala. Od prvního čtení jsem se nemohla od knihy odpoutat. Kniha napínavá od začátku do konce. Určitě stojí za přečtení.

01.11.2015 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Kniha má velký počet stran, kdyby se však vytáhl příběh z této knihy, obsahovala by kniha pouze poloviční počet stran. Jinak kniha se četla dobře, byla čtivá. Ale asi bych ubrala na počtu stran a nechala bych samostatný příběh bez té omáčky kolem.

25.08.2014


Christiane F. – Můj druhý život Christiane F. – Můj druhý život Christiane Vera Felscherinow

Přečetla jsem na jeden dech. Kniha vypovídá o autorce a její minulosti. Obdivuji ji, že se dokázala ze všeho vypsat. Kniha stojí za přečtení.

30.05.2014 4 z 5


Alice v zrcadle Alice v zrcadle Jo Kingsley

Velmi se mi líbilo, že v první části knihy vypráví svůj příběh matka a ve druhé části popisuje svůj příběh dcera. Poukazuje to na nemoc, kterou trpí v dnešní době daleko více lidí. Doporučuji přečíst, příběh je poutavý...

19.03.2014 4 z 5


Dušemrdi Dušemrdi Natascha

Knihu jsem precetla na jeden dech... Uz jsem přečetla par knih s toutou tematikou... Vetsina me,ale zklamala... O teto knize muzu s klidným svědomím rict,ze tato kniha patří k tem lepším s toutoo tematikou... Doporučuji přečíst...

26.01.2014


Mé syny zničil heroin Mé syny zničil heroin Elizabeth Burton-Phillips

Luxusní kniha.... DOPORUČUJI!!

12.01.2014


My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Kniha je odstrašující případ pro všechny, kteří by chtěli vyzkoušet jakoukoli drogu. Doporučuji dát přečíst všem dospívajícím. Určitě je odradí. V této problematice ukazuje na životy mladistvých pod vlivem drog. Příběh je ze života.

Film jsem shlédla, ale přišlo mi, že v něm chybí některé věci... Které jsou napsané v knížce...

28.12.2013


Feťák Feťák William Seward Burroughs

Doporučuji přečíst tem, kteří by se rozhodli si začít s drogou... Ukazuje na život fetaka...

22.12.2013