sáj sáj komentáře u knih

☰ menu

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Knihu jsem četla dvakrát a i podruhé jsem si pobrečela. Velice čtivá a milá a taky nádherná knížka. Nad touto knihou přemýšlím o životě. Nutí mě o něm přemýšlet. Tato kniha mě nikdy neomrzí. Finche miluju od prvního písmene a Violet také zbožňuju. Pro mě nejkrásnější knížka. :)

19.08.2017 5 z 5


Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Nevím jestli je se mnou něco špatně, ale očekávala jsem víc. Kniha byla čtivá, ale jakmile se dozvíme něco co jsme nečekali mě bohužel kniha přestala bavit. Byly tam milé a krásné chvíle nad kterými jsem se pozastavila a popřemýšlela, ale víceméně to nebylo tak dobré, jak jsem si představovala. Jsem celkem zklamaná... :(

19.08.2017 3 z 5


Jiskra v popelu Jiskra v popelu Sabaa Tahir

Tak tohle bylo naprosto perfektní!

Nemám až tak v oblibě fantasy, ale tohle?... Tohle je prostě bomba! :)

10.08.2017 5 z 5


Láska & gelato Láska & gelato Jenna Evans Welch

Kniha byla příjemná a milá. :) Líbila se mi, ale ke konci už mě to trochu přestávalo bavit. I přesto jak už jsem psala, bylo to milé. :)

27.07.2017 4 z 5


Všechno, úplně všechno Všechno, úplně všechno Nicola Yoon

Viděla jsem dříve film, ale knihu jsem chtěla také přečíst a rozhodně to nebyla chyba! Krásné to bylo! :)

24.07.2017 4 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Takže, páni... páni... páni! To bylo překrásné. První knížka u které jsem se smála nahlas, chvílemi i brečela, ale páni... Knížka byla opravdu krásná. Přečteno za den a půl jako nic. Autorka nezklamala jako u Odvrácená tvář lásky! :)

Jednoduše mě to baví! :)

25.06.2017 5 z 5


Políbená ledem Políbená ledem Amanda Hocking

Páni, ani nevím co psát, ale pokusím se. :)

Kniha mě ze začátku nebavila, podobně jako u prvního dílu. Do čtení jsem se musela trochu nutit abych si mohla přečíst něco jiného, ale posledních asi 70 stránek... No prostě páni... A co ten konec? Musím říct, že nakonec mě kniha překvapila a určitě třetí díl přečtu, protože po konci této knihy se nejde netěšit na třetí díl. :) Akorát mi nejde Bryn a Ridley dohromady... Víc by jsem to Bryn přála s Konstantinem.

23.06.2017 4 z 5


Tíha vesmíru Tíha vesmíru Jennifer Niven

Na tu to knihu jsem se těšila, protože mě dostaly Všechny malé zázraky. Tím pádem jsem myslela, že toto bude další skvělá kniha od autorky J. Niven, ale bohužel pro mě tomu tak nebylo. Líbil se mi spíše až konec knihy. Určitě byla kniha čtivá, ale nezanechala ve mě takové nepopsatelné pocity jako Všechny malé zázraky, což je dle mého škoda...

13.06.2017 3 z 5


Dreamologie Dreamologie Lucy Keating

Upoutala mě krásná obálka a anotace k tomu. Krásný příběh propletený láskou, sny... Kniha byla čtivá a bylo velice těžké ji odložit. Moc mě kniha bavila, byla skvělá! :-)

19.02.2017 5 z 5


Mluv Mluv Laurie Halse Anderson

Na tuto knihu jsem se opravdu těšila. Ze začátku jsem se musela do čtení trochu přemlouvat. Ovšem potom se děj rozvinul. Určitě byla kniha čtivá, ale vadilo mi, že nebyla psaná v kapitolách a také moc nechápu ten "bum" okolo celé knihy. Určitě je tohle téma důležité řešit a nenechávat si to pro sebe, ale něco mi tam chybělo. Upřímně kniha mě zklamala. Jediné co mě bavilo číst byly otázky na konci knihy, které se týkaly autorky. Prostě jsem byla zklamaná.

19.02.2017 2 z 5


Seznam mrtvých Seznam mrtvých Jennifer L. Armentrout

Tento thriller byl mojí premiérou co se knížek týče. Líbila se mi anotace, a tak jsem si řekla, že to zkusím. Knížka mě příjemně překvapila. Příběh mi přišel zajímavý a tajila jsem dech při každé zápletce a zároveň mi bušilo srdce o sto šest. Autorka podle mě umí dobře zmást čtenáře, protože se mi každou kapitolou měnil názor kdo by to mohl všechno provádět. Na konci se dostalo trochu zklamaní, jelikož se moje očekávání naplnilo a odhadla jsem toho člověka. Stejně jsem konec knihy neočekávala, takový jaký byl a jak to vlastně všechno dopadlo. Za mě super knížka! :-)

19.02.2017 4 z 5