neverwhere888 neverwhere888 komentáře u knih

☰ menu

Prostě vztahy Prostě vztahy Honza Vojtko (p)

Zajímavý. Je to daleko komplexnější kniha, než předchozí dvě (Mýty a Pasti). Některé kapitoly jsou těžší na čtení, některé mě štvaly (například ta o zvířatech), ale když jsem to dočetl (za dva dny! čte se to dobře), tak mě to fakt donutilo nad některými tématy se zamyslet (třeba kapitola o vztahu k věcem je parádní). Někdy je taky otravné jak se pořád snaží u všeho cpát nějaký výzkumy, ale chápu, že to být asi musí. Za mě plný počet!

01.05.2024 5 z 5


Baba Jaga Baba Jaga Jan Vojtko

Skvělá kniha, i když nevím jestli pro mládež. Já se u toho docela bál. Místy nechutný, ale chápu, co tím autor myslel. Jde to i číst bez znalosti předchozích dvou knih. Ale jestli jste nečetli, myslím, že neprohloupíte.

21.10.2023 5 z 5


Vztahy a pasti Vztahy a pasti Jan Vojtko

Nejdřív mi vadilo, že to nejsou "Mýty", ale nakonec jsem si na trochu jiný formát zvyknul. Bavily mě rozhovory na začátku každé kapitoly. v některých jsem se poznával :) přítelkyně teď knížku čte a je taky nadšená. Prý by to měli rozdávat na středních školách, což souhlasím. Je teda pravdou, že kdo o vztazích už něco ví, nemusí se tam dozvědět vždycky něco nového. Mě se líbí jak je to poskládané dohromady. Plný počet!

05.11.2022 5 z 5