Natti._ Natti._ komentáře u knih

☰ menu

100 přání 100 přání Erica Bertelegni

Moc se mi to líbilo. Je to taková oddechovka, a to jsem přesně potřebovala, protože už mě nudily ty náročné příběhy v knížkách. Mile mě to potěšilo, na to, že autorka to psala ve 13letech, klobouk dolů! Velmi barvitě napsáno, nápad skvělý, krátké kapitoly mi velmi zrychlilo čtení, ale někdy to bylo pro mě moc naivní.

23.02.2024 4 z 5


Jmenuji se Martina: Jsem bulimička Jmenuji se Martina: Jsem bulimička Ivona Březinová

Příběh Martiny je strašně smutný,
ale hezky zpracovaný. Mám z tohohle příběhu takový divný pocit. A nevím vůbec z čeho...
Je to smutné, ale myslím si, že je důležité se o tom dozvědět víc
a taky si myslím, že toto téma je doposud tabu. Což je špatně, protože spousta lidí si s tím určitě prochází nebo procházelo.
Je to hrozné.

Dávám tomu 4/6, protože za prvé je to hezky napsané,
ale spoustu krát jsem měla sevřený žaludek a bylo mi špatně
(až spoustě krát na zvracení.)
Což na druhou stranu je asi dobře, protože autorka
chtěla s knihou asi říct, že i takové případy jsou a, že to chtěla říct dalším lidem,
aby se o tom dozvědělo víc lidí....

21.11.2022 3 z 5


Čarodějova nevěsta 1 Čarodějova nevěsta 1 Kore Yamazaki

Tato Manga je hezká.
Hezký příběh, kresby. Nejvíce se mi zalíbila Čise a i Elias.
Tohle byla moje první Manga takže jsem byla někdy zmatená, ale to není chyba knihy, ale moje. Ale po chvilce jsem si na to zvykla, že se Mangy čtou odzadu a zprava do leva (Myslím ty okýnka a text).. No, ale jinak už jsem si objednala další díly a těším se až mi přijdou a zase se ponořím do toho světa a, že budu zase mimo realitu.
Tenhle první díl mě úplně vtáhl do toho příběhu a taky styl mangy jako takové.
Dá se to přečíst na posezení takže to čtení bylo docela
rychlé a dobré.
Samozřejmě každý čte jinak pomalu, takže to každý přečte
za jinak dlouho. Jen tady říkám moje zkušenosti
Určitě chci vyzkoušet i jiné mangy a tahle manga mě do toho chtíče donutila..
Takže asi za mě skvělá četba. A jelikož jsem měla čtecí krizi tak můžu
s plnou hrdostí říct, že mě rozhodně z téhle krize vytáhla.
Rozhodně skvělá kniha/manga (samozřejmě, že já moc zkušeností s mangy nemám, ale jednoduše tu sérii budu rozhodně milovat...

Za mě 5/5!

21.11.2022 5 z 5


Město zvané Dokonalín Město zvané Dokonalín Helena Duggan

Kniha byla hezká,
ale asi v půlce knihy mě to přestalo bavit, protože příběh byl zdlouhavý a táhl se a táhl. Takže bych mohla říct, že byl nudný. Ale ne zas tak úplně, protože někdy tam byly i zajímavé pasáže, to neříkám, že ne. A taky v té knize byl hezký konec. Přestože kniha není nejlepší dávám 5/5 hvězdiček, protože knihu jsem dočetla
a myslím si, že kniha je hezky, dobře ale někdy občas nudná a jsou tam
pasáže kdy jsem si říkala "Já si myslím, že tu knihu nikdy nedočtu." Ale zase kniha nebyla z celé části napsaná nudně. Řekla bych, že kniha byla tak z 30% nudná a předvídatelná a z 70% dobře, zajímavě napsaná. Kniha má taky zajímavý obsah ohledně brýlí co jsou v Dokonalíně povinné. A právě s těmi brýlemi vidí obyvatelé Dokonalína perfektní a dokonalé věci...
To se, ale Fialce nelíbilo a neříkalo jí to dobré věci. Zkrátka Fialka něco tušila... Ale co tušila to vám říct nemůžu, protože bych prozradila celý obsah té knihy..
Takže si ji musíte koupit nebo půjčit a následně přečíst.
No, a toť vše co bych chtěla k této knize říci.
Přeji hezké čtení...

21.11.2022 5 z 5


Tajemství obsidiánu Tajemství obsidiánu Petra Martišková

Knih je velmi čtivá. Kdybych mohla přečetla bych jí i za jeden den. Do knihy se mi moc nechtělo, ale rozhodně stojí za to si ji přečíst. Hodně mě bavila. Byla jsem nedočkavá na to jak to skončí. Postupně jsme zjišťovali informace. Moc mě bavilo, že autorka tam dala i pohled Damiena. Hlavní hrdinka Anna mi byla velmi sympatická, a moc jsem ji fandila. I Damien nebyl špatný... Moc jsem si ho oblíbila. Oblíbila jsem si i Jasmínu, Staříka a Cedrika. Určitě bych podotkla, že autorka má velmi dobrý styl psaní a, že dokázala hodně podrobně popsat každé místo, postavu. Zkrátka knihu bych doporučila všem kdo má rád fantazy knihy. Moc mě mrzí, že tahle kniha nemá moc pozornost, jak třeba ostatní knihy .Moc by si to zasloužila. Do knihy se mi moc nechtělo, protože neměla jsem moc na fantazy knihy moc náladu, ale moc mile mě překvapila. Jsem strašně nedočkavá jak to skončí, protože konec byl otevřený. Uvidíme kam mě 2. díl zavede. Doufám, že bude stejně dobrý jako ten první.
-Knihu hodnotím 5/5

03.08.2022 5 z 5