Meivis Meivis komentáře u knih

☰ menu

Cesta stínů Cesta stínů Brent Weeks

Na začátku mi přišlo že se kniha čte dost těžce. Bylo tam hodně nic neříkajích informací a hodně postav. Pouze linie s Azothem byla čtivá. Ale tak do 50 stran se vše začalo vysvětlovat a pak už se to četlo jedním dechem.

09.08.2017 4 z 5


Dům soumraku II Dům soumraku II Dalibor Kučera

Druhý díl nezklamal, vysvětlil spoustu záhad z prvního dílu, ale nastínil další. Líbí se mi promyšlené postavy kterých se postupně dozvídáme hodně věcí z jejich minulosti. Také se mi líbí že hrdinové nejsou vlastně ani moc hrdinové jako spíš takoví obyčejní lidé.

24.01.2017 5 z 5


Dům soumraku I. Dům soumraku I. Dalibor Kučera

Moc zajímavá myšlenka. Myslím že ikdyž je příběh pouze SciFi, tak hezky reflektuje problémy našeho světa. Příběh je napínavý a hned jsem sáhla po druhém dílu.

24.01.2017 4 z 5


Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Posloucháno jako audiokniha. Doporučuji. Moc hezky nahrané.

24.01.2017 5 z 5


Pád titánů Pád titánů Ken Follett

Já zase historii jako obor tolik neprožívám, takže tady nebudu hloubat nad tím co bylo v knize špatně a co dobře. Pád Titánů mě ale bavil opravdu hodně a hned jsem utíkala do knihkupectví pro druhý díl. Má to spád a líbí se mi rozvržení knihy. Stejný děj z pohedu různých postav jejichž osudy se propojují. Jedním slovem super.

24.01.2017 5 z 5


Denní hlídka Denní hlídka Sergej Lukjaněnko

POZOR SPOILERY!!!!
Mě se líbila o něco méně než první díl. Jsem zvědavá jaké postavy se objeví v třetím díle, protože v tomto díle spoustu mích oblíbených postav spolklo šero.
Jinak zápletka opět nezklamala, ale autorovi filosofické úvahy už mě tolik nebavily jako v prvním dílu.

24.01.2017 4 z 5


Noční hlídka Noční hlídka Sergej Lukjaněnko

Přečteno jedním dechem. Má to spád, zajímavou myšlenku a člověka to donutí trochu hloubat na filosofickými otázkami, ale zase jen tak trošku, nevtíravě.

02.01.2017 5 z 5