marupospi marupospi komentáře u knih

☰ menu

Vážka Vážka Michel Bussi

Chvíli mi trvalo se začíst a vůbec pochopit, jak to všechno autor myslí. Když jsem se ale dostala do děje tak mě příběh pohltil a hlavou mi lítaly scénáře, jak to celé může dopadnout. Bohužel od půlky mi přišlo, že to autor hodně natahuje a tím chce napnout čtenáře, já jsem, ale naopak knihu odložila.
Originální nápady a zápletka mě donutily knihu po pár týdnech dočíst a tak odhalit nečekaný závěr.
Doporučila bych pro zpestření knižního výběru, nebo možnost jak přijít na jiné myšlenky.

12.04.2023 4 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Autorčiny zápletky občas vážně hltám, ale tenhle příběh mě zklamal.
Knihu jsem vzala, protože Colleen mě dostala jejím stylem psaní. Jsem ráda, že to nebyla moje první kniha od autorky, jinak bych přišla o pár skvělých příběhů, které si ráda přečtu znova. To ale o Verity říct nemůžu.
Začátek mě trochu překvapil a přijde mi, že jsem byla udivená do samého konce. Zápletka začíná podobně jako vždy, pak se však něco změnilo a mě už nezajímala Lowen, ale co může ještě Colleen vymyslet, aby celý příběh překopala. A věřte mi tohle jsem nečekala.

11.04.2023 2 z 5


Pláž v Chorvatsku Pláž v Chorvatsku Julie Caplin

Moje první kniha od autorky Julie Caplin, ale už teď vím, že určitě ne poslední. Děj mě hodně rychle vtáhl na chorvatské pláže, až mi chvílemi přišlo, že cítím sluneční paprsky na kůži a slyším mořské vlnky. Zaujalo mě jak autorka pojala hlavní postavy s kontrastem jejich okolí a díky tomu nevznikl úplně kýčový příběh. Bohužel i tak kniha byla hodně odpočinková a nechalo se dobře předpokládat jak to dopadne. Doporučuji jako jeden ze způsobů, jak si zkrátit čekání na léto.

07.04.2023 4 z 5