Marti10 Marti10 komentáře u knih

☰ menu

Koruna Koruna Kiera Cass

Skvělé pokračování!!!! Moc se mi to líbilo. Taková slaďoučká pohádka na odpočinutí, kterou jsem přečetla za den. Moc jsem se těšila jak se dál selekce s princeznou Eadlyn vyvine a byla jsem příjemně překvapená. Určitě jsem si tento díl užila více než předchozí. Takže koho Dcera nenatchla určitě před tímto dílem nezavírejte oči.
Četlo se to krásně a s takovou lehkostí jako jsme zvyklí jen u Kierry Cass. Jen škoda že už je konec. Po tomto pohádkovém, romantickém světě se mi bude stýskat ale určitě se k tomu zase brzy vrátím.
Takže doporučuju na 100% hlavně těm kdo mají rádi pohádky a šťastné konce :).

16.05.2017 5 z 5


Kluk mého srdce Kluk mého srdce Huntley Fitzpatrick

Je to opravdu skvělý příběh. První díl mě moc zaujal a tak jsem neváhala a hned si zakoupila toto pokračování. Moc se mi líbí autorky styl. Je to jednoduché, poutavé a srozumitelné. Je tam prostě vše. V tomto dilu jsou hlavními hrdiny Tim Mason a Alice Garretová. Strašně ráda jsem se znovu vrátlila do prostřední Garretovic obrovské rodiny. Poznávala blíž každého člena rodiny a pozorovala jejich vztahy mezi sebou. Je to opravdu úžasný román. Jak ten první díl tak i tento. Je to o rodině, přátelství, vztazích a lásce. A i Sam s Jasem, o kterých byl hlavně první díl se v příběhu objevují. Jinak všem moooc doporučuji.

12.08.2016 5 z 5