maja89 maja89 komentáře u knih

☰ menu

Dívky na kopci Dívky na kopci Alison Belsham

Ve spolupráci s @albatrosmedia bych vám ráda představila knihu Dívky na kopci

Detektivka Lexi Bennetová se po letech vrací do svého rodného města . Na “přivítanou nalezne hned první pracovní den , při ranním běhu , na kopci dvě lidská těla .. . Jedna se o dvě mladé dívky , jedna jako druhá . Dvojčata ? Obě dvě jsou oblečené v šatech jako princezny , v ruce svírají růži …. Později se ukáže , že se jedná o dvě ze tří zmizelých sester - trojčat. A tím se otevřou staré rány v životě Lexi . Před lety totiž i ji a její dvě sestry unesl tajemný muž, který je věznil a mučil. Lexi a její sestra Amber přežily , ale za cenu toho , že přišly o svou sestru Rose - také trojčata . Náhoda ? Lexi se po hlavě vrhne do víru vyšetřování , aby se ji povedlo najít třetí sestru živou . Minulost se prolíná s přítomností a Lexi nezbývá nic jiného , než otevřít staré rány a oživit vzpomínky .

Ze začátku pro mě měla kniha pomalejší rozjezd , po pár kapitolách mě vtáhla do děje . Lexi mi sedla, líbí se mi , že se v knize posune i její vztah se sestrou Amber a s její rodinou . Kapitoly z pohledu vraha mi naháněli husí kůži a divný pocit v těle .
Až do konce si pachatele můžeme jen tipovat . Jeho pohnutky vedou k zamyšlení. Za mě příjemná detektivka se zajímavou zápletkou .

27.04.2024