LidaBarnaskova LidaBarnaskova komentáře u knih

☰ menu

Ptákovina aneb Ženská v povětří Ptákovina aneb Ženská v povětří Alena Bures

Druhá kniha, kterou jsem od stejného nakladatelství v poslední době četla. Tato je o mnoho lepší, ale řekla bych, že za to může spíš talent autorky. Nápad je originální, vtipný a u některých scén jsem se doslova smála nahlas. Ale opět je to neučesané, chyby, překlepy. Text by si zasloužil mnohem více péče, pak bych dala plný počet bodů. Nicméně na další počin autorky se podívám, snad dostane lepší servis tentokrát.

08.05.2024 4 z 5


Následuj oheň Následuj oheň Hope Marks

Kdybych na podobné dílo narazilo na watt padu, řekla bych si fajn. Ale u vydané knihy nedostatky neodpustím. Když na prvních stránkách byl poměrně nevypsaný styl, celkem dost gramatických chyb a když hrdince zavibrovaly kalhotky, říkala jsem si, to zrovna nebude ono. A taky nebylo. Jakoby autorka vzala všechna klišé a pokusila se je přepsat vlastním způsobem. Kniha působí jako text, který bych očekávala v devadesátkách v Bravu, ne seriózně vydané dnes.

08.05.2024 2 z 5


Tajemný Thomas Tajemný Thomas Dean Koontz

Prvni tri dily byly pecka, pak uz to zacalo slabnout a myslim ze to ukoncil akorat vcas, nicmene super jizda s Thomasem po celou dobu.

11.03.2024 2 z 5