kozameci kozameci komentáře u knih

☰ menu

Krev polobohů Krev polobohů Rick Riordan

Jako obvykle mě Rick Riordan nezklamal, teda.... Jako asi všem mi vadilo, že autor úplně vynechal kapitoli s Percym a Annabeth. Úžasné byli kapitoli s Nicem a Reynou, které jsem si užívala. Asi nejlepší věcí pro mě byli ty hlášky. Leo a Percy mají naprosto dokonalé komentáře. Taky jsem teda čekala na závěr větší masakr, ale no co. Už se hrozně těším na další sérii s norskýma bohama a na to, co Rick předvede příště.

19.05.2015 5 z 5


Únos Únos Kathy Reichs

ACH.MŮJ.BOŽE.
Moje první reakce po přečtení. Tenhle díl byl naprosto..... Nevím jak to popsat. Ten konec Chancem. Úžasné. Úchvatné. Mám doma koupeno a nelituju. Musím uznat že u mě je tenhle díl nejlepší. Už jenom kvůli tomu konci a dokonalé obálce. Rozhodně doporučuji!

02.01.2015 5 z 5


Magie mrtvých Magie mrtvých Ilona Andrews

Musím uznat, že z počátku jsem se neorientovala a chtěla knihu odložit, ale jakmile došlo na první setkání Kate a Currana a na slova " Načičiči" kniha mě nepustila a donutila číst dál a dál a dál...... Miluji tuhle sérii! Rozhodně doporučuji už jenom kvůli těm slovům:D

13.12.2014 5 z 5


Prvních 100 Prvních 100 Kass Morgan

Mě osobně se tenhle styl psaní líbil. Postavy: dobré. Děj: dobré. Konec: dobrý. Na tuhle knihu mě nalákala recenze na youtube a musím říct, že nelituju. Samozřejmě se chystám i na seriál a druhý díl.

13.12.2014 5 z 5