Kolka Kolka komentáře u knih

☰ menu

Půlnoc opět přichází Půlnoc opět přichází Dana Stabenow

Stará známá i neznámá Kate, která nám opět připomíná, že z Ruska nepřišlo nikdy nic dobrého. A za ztělesněného vlčího satana Obludu dávám šest hvězdiček z pěti a jako obvykle bych vytkla jen to, že se to čte tak dobře, že mám vždycky přečteno rychle a pak mě čeká další dlouhé čekání na další díl.

31.03.2024 5 z 5


Lovcův úplněk Lovcův úplněk Dana Stabenow

Kniha, ze které mě bude rozhodně mrazit ještě více než z aljašské zimy. Tolik emocí, na tak krátkém rozsahu prostě jen tak nevstřebám... Minimálně do dalšího dílu, kterého se už nemůžu dočkat.

26.11.2023 5 z 5


Život válečníka Život válečníka Tomáš Němec

Když mi kamarádka knihu doporučila jako dárek pro manžela, neváhala jsem. Když mi ji nadšený po přečtení doporučil, neváhala jsem. A ani jednoho nelituju. Kniha je puzzle příběhů, které vás dlouho napíná v tom, jak se celý obraz složí a nakonec možná vyloženě nevyrazí dech, nicméně zanechá pocit dobře odvedené práce. PS a ke všemu je ta knížka i fyzicky krásná.

26.04.2023 4 z 5


Zrádné loviště Zrádné loviště Dana Stabenow

Stará známá Kate a její Aljaška jsou zpátky. Na nejnovější díl jsem se tak těšila, že jsem si jej koupila jen pár minut poté, co ta možnost byla. A rozhodně jsem po přečtení nebyla zklamána. Příběh opět svižně proudí okolo nás jako hejna lososů a ani na okamžik pro mě nepřišlo hluché místo. Mám jen jednu výtku, čte se to tak dobře, že jsem opět druhý den dočetla a teď budu muset čekat na další díl. :-D

15.03.2023 4 z 5