keyestage keyestage komentáře u knih

☰ menu

Najdi SMRT Najdi SMRT Steve Jackson

Příjemně obtížný a rozmanitý gamebook. Pátrání, sbírání informací, hledání stop, komunikace, nadpřirozená schopnost, komiksová ilustrace obrázků- toto vše hodnotím kladně, více možností než u jiných kousků. Tento 'gejmbuk' se velmi povedl.

13.06.2012 5 z 5


Raketoplán Poutník Raketoplán Poutník Steve Jackson

Tomuto gamebooku jsem se věnoval mnohokrát, ale bohužel jsem se prozatím nedokázal s raketoplánem ještě vrátit. Mnoho let jsem to již nečet, možná se k tomu brzy vrátím. Z Fighting Fantasy mám raději fantasy žánr.

13.06.2012 3 z 5


Jeskyně sněžné čarodějnice Jeskyně sněžné čarodějnice Ian Livingstone

Toto byl první Gamebook, který jsem si koupil. Tuším, že druhý v pořadí, který jsem četl. Docela nenáročný na zdárné dokončení. Příběh mne ale velmi příjemně pohltil, ty pocity si pamatuji ještě dodnes :-)

13.06.2012 5 z 5


Ostrov ještěřího krále Ostrov ještěřího krále Ian Livingstone

Toto byl můj první gamebook, který jsem kdy četl. Od té doby jsem propadl sérii Fighting Fantasy. Po ''hraní'' více gamebooků mi přišel tento díl docela snadný, stejně jak ostatní psané čistě Ianem Livingstonem, což ale neubírá ani bod na příběhu. Gamebooky od Steva Jacksona mi přišli náročnější, což jsem bral jako výzvu, která mě poháněla kupředu. I přes to mi je ale lehce sympatičtější Ian Livingstone.

13.06.2012 5 z 5