Katie33 Katie33 komentáře u knih

☰ menu

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Musíte počítat s tím, že to není osmý díl série HP a nenapsala to paní Rowlingová, takže postavy se někdy chovají jinak, než bysme třeba čekali. Přesto ale myslím, že za přečtení to stojí a fanoušky Harryho určitě potěší tento malý návrat do kouzelného světa. Děj se mi líbil, nápad výborný. Jediné co bych vytkla je, že vše, nejen kvůli formě scénáře, ubíhalo hrozně rychle.

12.02.2018 4 z 5


Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Ze začátku sice trochu pomalejší, spád kniha nabrala až v polovině, ale rozhodně to stálo za to. Bavily mě zejména neustálé zvraty, kdy mě kniha pořád něčím překvapovala a konec sem vážně nečekala. Také oceňuji téma agorafobie a popis úzkostných stavů hlavní hrdinky. Rozhodně doporučuji!

31.01.2018 5 z 5


Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Chvíli mi trvalo, než jsem se do knihy začetla a vžila se do nového světa, ale po pár stranách už jsem se od čtení nemohla odtrhnout. Poutavý děj s neustálými zvraty, skvěle promyšlené postavy, líbilo se mi, jak jsme se postupně dozvídali o jejich minulosti. A samozřejmě také samotná kniha vypadá úžasně, zaujala mě na první pohled. Už se nemůžu dočkat pokračování :)

24.01.2018 5 z 5