Javajka Javajka komentáře u knih

☰ menu

Bílý tesák Bílý tesák Jack London

Naprosto úžasná kniha❤️

25.04.2018 5 z 5


Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Kniha mě nejprve moc nenadchla a moc se mi nechtěla číst (to však nebylo poprvé). Když jsem se však potom do knihy začetla, tak se mi líbila a ani jsem se nenaděla a dočetla ji během chvilky.

16.11.2015 4 z 5


Temné dědictví Temné dědictví Harald Tonollo

Kdybych byla menší, určitě bych tu knihu "milovala", to však nemění fakt, že se mi líbila i teď. Nápad to je určitě dobrý a u knížky jsem se i zasmála. Škoda ale je, že děj postupoval příliš rychle a knihu jsem tak přečetla během chvilky.

13.11.2015 3 z 5


Like me - Každé kliknutí se počítá Like me - Každé kliknutí se počítá Thomas Feibel

Kniha se mi líbila a i téma knihy mi připadá jako zajímavý a dobrý nápad.

13.11.2015 5 z 5


Bez tebe to není léto Bez tebe to není léto Jenny Han

Tato kniha se mi líbila více než první díl. Hrozně ráda jsem ji četla a představovala si příběh, ale není to pro mě ten typ knihy, do kterého se prostě "zamiluji".

13.11.2015 3 z 5


Léto, kdy jsem zkrásněla Léto, kdy jsem zkrásněla Jenny Han

Prvních sto stránek jsem se opravdu nudila a byla jsem přesvědčená, že i když doma druhý díl mám, tak si ho asi ani nepřečtu. Nakonec jsem se ještě přinutila a knihu dál četla. Jakmile po těch sto stránkách Belly poznala Cama, konečně mě to trochu bavit začalo. Už se čtení tak neprodlužovalo a ke konci mi už připadala kniha lepší, a tak jsem se rozhodla, že si přečtu i druhý díl.

11.11.2015 2 z 5


Kľúče od väzenia démonov Kľúče od väzenia démonov Brandon Mull

Úžasné knížka (stejně jako předchozí díly). Doporučuji všech pět. Jakmile se do ní už jednou začtete, tak nejste schopni přestat.

10.11.2015 5 z 5