jannajka jannajka komentáře u knih

☰ menu

Vita nostra Vita nostra Sergej Djačenko

Přečetla jsem a budu o knize ještě dlouho přemýšlet, vstřebávat ji..opravdu zvláštní..fantasy nečtu, jen jsem zkoušela jiný žánr, ale asi si zase nějakou fantasy přečtu. Zklamal mě konec, nepochopila jsem ho..vlastně jsem z knihy nepochopila skoro nic a čekala jsem ke konci vysvětlení..je tu hodně komentářů, ale pochybuji, že by mi někdo z hodnotících vysvětlil o co šlo. Ale jinak mě děj bavil, pořád jsem čekala takový ten wow! moment "tak o tohle tu jde", ale nedostavil se..přesto nebo právě proto bych si ráda přečetla pokračování a knihu jsem si koupila, abych ji měla v knihovně, obálka je totiž nádherná a v průběhu čtení, když jsem potřebovala chvíli přemýšlet, jsem si ji mockrát prohlížela.

04.01.2022


Finské slovo láska Finské slovo láska Libor Konopka

Nádherný příběh se smutným koncem..kdo nečetl nebo nedočetl do konce, o hodně přišel. Nejslabší knížečka, kterou jsem kdy četla, ale myslím na ní dodnes..

14.09.2017


Život v divočině - africké dobrodružství Život v divočině - africké dobrodružství Tony Fitzjohn

Úžasná kniha, strhující, právě dočítám a nemůžu se pomalu odtrhnout, ale zároveň nechci být na konci!!! Musím si jí přečíst i v originále, to bude určitě ještě lepší.

19.07.2016 5 z 5


Finské slovo láska Finské slovo láska Libor Konopka

Úžasná kniha na jedno odpoledne...kniha o obětavosti a velké odvaze..ton,kterým byla psaná mi velmi vyhovoval..Jaakovu velkou lásku k Seije jsem pochopila,az na konci...celou dobu to vypadá,ze se chtěl Jakko vyhnout narukování a čtenář si mohl klást otázku,proč sebou bral Seiju,když není ani schopen ji vyjevit city...pak jsem vše pochopila a při čtení seznamu na zadní straně přebalu jsem byla hodně dojata..

24.05.2014