Janča-Kniha Janča-Kniha komentáře u knih

☰ menu

Hračka Hračka Sylva Lauerová

Knížka mi připadala jako naprostá blbost. Dočetla jsem jí jen z pudu sebezáchovy a abych se dozvěděla jak to dopadne. Nejednou jsem měla chuť vyhodit ji z okna. První, co mi vadilo bylo, že se Markéta furt líčila a furt si na sebe něco paplala a pořád se opečovávala. Jako sorry, ale když se jedná o erotický román, tak si chci přečíst něco o sexu a ne o kosmetice (což bylo skoro na každé 3 straně).
Druhé, co mě fakt neskutečně vadilo, bylo její chování vůči Tomovi. Jednou mu říká, jak ho strááááášně miluje, nemůže bez něj být, je to jediná láska jejího života atd., a za 5 stránek se dozvím, že ho nenávidí a už ho nechce nikdy vidět apod. Takže hlavní hrdinka byla pro mě velká nesympatická p... potvora :-), která, jak tady kdosi napsal, neví, co chce. S tím názorem plně souhlasím.

Po přečtení této knížky a ještě knížky Otrok (to byla ještě větší kravina) u mě tato autorka končí! Už nikdy žádnou knížku od ní!!!

27.12.2013 1 z 5


Sex v Praze Sex v Praze Jana Collins

Vůbec jsem nepochopila o čem ten příběh je... Hlavně co to mělo znamenat s tím Kentaurem, jak se tam pásl na pastvě. To jsem nějak nepobrala a ráda si to nechám od někoho vysvětlit...
Jestliže někdo tvrdil, jak bylo uvedeno na zadní straně obalu, že je to lepší než Padesát odstínů šedi, tak těch POŠ buď vůbec nečetl a nebo nevím... A hlavně prosím, až příště autorka napíše nějakou knihu, nepoužívá velké množství zdrobnělin, to mi taky vadilo...
Takže 2 hvězdičky

24.03.2013 2 z 5