Hlavac Hlavac komentáře u knih

☰ menu

Krev elfů Krev elfů Andrzej Sapkowski

Tak tento díl mě opravdu překvapil. Po povídkách to byla poměrně změna, ale rychle jsem si zvykl. A asi to bylo díky tomu, že se to celé nemotalo kolem hlavní postavy (Geralta) , ale zaměření bylo spíš na vedlejší postavy, některé jsem si opravdu i zamiloval. Také potěšila část z pohledu postavy Ciri a jejího výcviku. Jedině mě zamrzelo, že Sapkowski to skoro vůbec neušpinil a dal docela zajímavě otevřený konec. Tak jsem zvědavý na další díl, protože Krev elfů je určitě atmosferická záležitost.

12.02.2016 5 z 5


Batman: Soví tribunál Batman: Soví tribunál Scott Snyder

Dost dobře promyšlený Batmanovský příběh. Tohle dělá Batmana Batmanem, tahle postava potřebuje víc takových příběhů. Velmi zajímavý komiks a samotný Soví tribunál je dechberoucí. Jen mi vadilo, že nedostal prostor ten Nightwing o něj tam pak trochu šlo. I tak velká Bat-spokojenost.

24.12.2015 5 z 5


Není úniku Není úniku Robert Kirkman

Jeden z nejakčnějších a nejzajímavějších dílů. V první polovině se Rick a ostatní ocitají v kolonii, pak to přijde! Boj mezi tuláky byl velmi napínavý a dialogy mezi postavami byly zajímavé. Těším se na další díl, protože Kirkman umí!

15.09.2015 4 z 5