HankaS. HankaS. komentáře u knih

☰ menu

Jezdci purpurových stepí Jezdci purpurových stepí Zane Grey

Pro mě knihy Zane Greye mají neopakovatelné kouzlo. Tahle je jedna z těch, která mi výrazně uvízla v paměti. Kdo by si nepřál mít takové skryté údolí :-)

08.04.2016 5 z 5


Lady Sex Lady Sex Brice Pelman

Tak tohle bylo zvláštní čtení, knihu jsme začala číst jednou, odložila, teď jsem se k ní znova vrátila, ale opět jsem místy měla problém, abych ji neodložila. Asi v půlce knihy jsem začala tušit, kdo je vrah a nespletla jsem se. No, jako rychlé čtení na dovolenou či do vlaku by to asi ušlo.

26.02.2016 2 z 5


Nevěsta řekla ne Nevěsta řekla ne Kerstin Gier

tato kniha by mnohými mohla být zavržena pro zařazení mezi červenou knihovnu, ale kniha velmi vtipná a poutavá :-) A já ji určitě chci sehnat do své knihovny, protože výtisk, který jsem kdysi měla v ruce, zmizel v hlubinách času a stěhování.

17.02.2016 5 z 5


Vinnetou I Vinnetou I Karel May

Kdo by nemiloval Vinnetou. To je prostě klasika, kterou by si každý malý kluk měl přečíst. A jako dospělý se k tomu vrátit :-) Já rozhodně se ke knihám Karla Maye vždy vracet budu.

17.02.2016 5 z 5


Sirotek z pastvin Sirotek z pastvin Zane Grey

Pro mě je tato kniha naprosto srdcovou záležitostí. Když jsem na tohoto autora prvně narazila v knihovně, netušila jsem, co čekat. Ale kniha mě naprosto uchvátila, několikrát jsem si ji znova půjčila v knihovně, a nakonec se mi ji podařilo získat v bazarovém prodeji. Dnes se k ní mohu kdykoliv s klidným svědomím vrátit a znovu prožívat dobrodružství této party kovbojů.

17.02.2016 5 z 5


Prokletí brněnských řeholníků Prokletí brněnských řeholníků Vlastimil Vondruška

Jen málo autorů mě takhle chytí za srdce, ale Vlastimil Vondruška k nim patří. Určitě budu postupně jeho knihy zařazovat do své knihovny. Prozatím mi musí stačit to, co objevím v místní veřejné knihovně. Ale jeho knihy jsou ty, ke kterým se budu vždy ráda vracet.

09.02.2016 5 z 5


Jménem krále Jménem krále Vlastimil Vondruška

Vlastimila Vondrušku a jeho historické detektivky vždycky hltám jedním dechem. No prostě, jeho knihy opravdu můžu. Takže i tato patří k těm, ke kterým se budu vracet a číst je znovu.

09.02.2016 5 z 5