Hactive Hactive komentáře u knih

☰ menu

Cabal - noční rasa Cabal - noční rasa Clive Barker

Dobrá a originální kniha, ale v něčem mi přisla podivná. Slabší 4 hvězdy, řekl bych.

19.12.2013 4 z 5


Debordelizace hlavy Debordelizace hlavy Ivo Toman

Pokud existuje motivační kniha s radami do života nebo konkrétně k úspěchu v kariéře bez toho, aniž by sypala všem do hlavy, že budou po přečtení milionáři (což je nesmyslné krmivo, protože bychom už byli všichni, že..), je to právě tahle knížka. Napsaná čtivě, ostře a na nic si nehraje. Podle mě zatím nejlepší knížka svého druhu, kterou jsem četl.

19.12.2013 5 z 5


Největší obchodník na světě Největší obchodník na světě Og Mandino

Vážně skvěle zakomponovaná motivace a rady pro obchodníky v krátkém příběhu. Zajímavá je i forma, kdy se čtenáři podávají cenné informace a rady formou svitků, čímž to podle mě působí intenzivněji. Příběh mě i překvapil menším objevením na konci prvního dílu, který mě zároveň ale trochu i zklamal. Přece jen se totiž do příběhu vmýsilo náboženství, což mně osobně trošku vadilo, protože jsem čekal čistě příběh o obchodníkovi a na konci to na mě působilo tak, že si čtenáře omotal zajímavým motivačníkm příběhem, aby ho ve finále trochu převedl na cestu Boha.

19.12.2013 4 z 5


Zloděj duší Zloděj duší Clive Barker

Nejhezčí pohádka, kterou znám :). Miluju horory a tenhle mi přišel v pohádkovém stylu. Neumím to přesně popsat, ale probudilo to ve mě strach dítěte a vyvolalo hodně emocí. Když ve mě vyvolá něco emoce (negativní nebo pozitivní), je to pro mě známka kvality, protože na Vás kniha zapůsobí.

07.12.2013 5 z 5