Fresh Fresh komentáře u knih

☰ menu

Dnešek není naposled Dnešek není naposled Elan Mastai

Jakože WAU!!! Mám vymytej mozek. Prvních 100 stran je hrozně technických a špatně se mi četlo, ale je to důležité pro další děj. Pak se to rozjelo a frčelo to až do konce. Cestování časem miluju, ale vždycky z něj mám zamotanou hlavu. Při čtení téhle knížky jsem měla slušnou motanici. Kniha je psaná poutavě, srozumitelně(v rámci možností), vtipně a děj je skvělej. Myšlenka parádní. Hlavního hrdinu jsem si zamilovala, i když to byl zezačátku docela lůzr :-). Při čtení poslední kapitoly jsem i slzy uronila(trocha životní filozofie). Myslím, že k tomuto příběhu se ráda vrátím. Takže WAU!!

16.05.2018 5 z 5


Láska je jen slovo Láska je jen slovo Johannes Mario Simmel

Knihu jsem četla tak před dvaceti lety. Je to o věrné lásce až za hrob(a to doslova). Brečela jsem tenkrát celé odpoledne. Před pár lety jsem jí četla naposledy(asi po páté) a má pro mě stejně silný příběh. Tentokrát jsem brečela hned na začátku, protože jsem věděla jak to dopadne :-). Román je romantický a smutný, ale je o lásce a to máme my holky rády :-).

13.11.2017 5 z 5


Poslední hvězda Poslední hvězda Rick Yancey

Tak mě se i ten poslední díl moc líbil. Sice trochu smutný konec, ale s tím jsem počítala. Někoho obětovat musíme. Akorát zase otevřený konec. Jsem spokojená a kniha opět přečtená jedním dechem. Paráda.

21.12.2016 5 z 5


Nekonečné moře Nekonečné moře Rick Yancey

Druhý díl - byť se odehrává skoro na jednom místě - byl fajn. Přečetla jsem ho jedním dechem. A konec mě dostal. To jsem nečekala :-). Těším se na poslední díl.

26.10.2016 4 z 5


Pátá vlna Pátá vlna Rick Yancey

Kniha se parádně čte. Je v podstatě totožná s filmem. Mě se líbila.

26.10.2016 4 z 5


Let 305 Let 305 A.G. Riddle

Jsem ráda, že jsem na Vás nedala :-) a knížku přečetla. Jedním dechem. Byla skvělá, poutavá, akční a měla spád. Já jsem spokojená. Je pravda, že konec byl jak z červené knihovny, no ale já mám ráda dobré konce. Jinak.. nesnáším špatné konce!! Takže za mě Super počtení.

10.10.2016 5 z 5