Dorinel_studio Dorinel_studio komentáře u knih

☰ menu

Bílá smrt Bílá smrt Petri Sarjanen

(SPOILER) Sima Häyhäho je voják ,který bojoval v zimní válce proti sovětskému svazu. Byla přezdívaná jako bílá smrt přezdívalo se mu tak protože dokázal vyčkat třeba tři hodiny ve sněhu jen aby zabil nepřátelé. Zabil přes 500 vojáku jen s odstřelovací puškou. Má rekord za nejvíce zabiti odstřělovací puškou. Kniha se mi docela i líbila četla se mi docela dobře. Docela mě mrzí že neexistuje film na tu to knihu. Docela špatně se mi četly ty jména protože byly finský.

12.06.2023 5 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

(SPOILER) V poušti s ztroskotaným letadlem se pilot seznámí s chlapcem. Tak začíná přátelství mezi dospělým a dítětem. Během komunikace s Malým princem muž zjišťuje mnoho pravd, kterých si dříve jednoduše nevšiml. kniha i když není moc pro mně tak byla moc zajímavá.
Taky mě zaujalo celkově ten vesmír tyhle knihy.

12.02.2023


Stříbrné oči Stříbrné oči Scott Cawthon

(SPOILER) spoiler
knížka Stříbrné oči je dobrodružná kniha která je udělaná podle originální hry five night freddys, kniha je hodně dobra na tož ze to byla prvni scottova (autor) kniha. Kniha je o hlavni postavě Charlie která přišla do svého rodného města se potkat se svými kamarády a přijít na pohřeb svého kamaráda Mikela který byl zavražděn s několika dětma a proto Charlie se svými kamarády se vídaly prozkoumávat starou pizzerii u Fredyho aby zjistili co se ve skutečnosti stalo s Michelem

01.10.2022 5 z 5