Deepwonder Deepwonder komentáře u knih

☰ menu

Doktor Spánek Doktor Spánek Stephen King

Hororový děs z Osvícení je pryč, ale i tak nám zde autor nabízí poutavý sci-fi thrillerový příběh s dobře prokreslenými charaktery, které mezi sebou mají velmi dobrou chemii. Je zde velmi pozvolná gradace, což někomu možná sednout nemusí, ale já osobně to tak mám rád. Opravdu jsem si užil návrat Dana Torrance i jiných "starých známých". Samotné finále bylo na můj vkus tak akorát ukočírované na hranici snesitelných sci-fi prvků. Za mě rozhodně hodnotím do plných :)

01.04.2022 5 z 5


Oheň a krev Oheň a krev George R. R. Martin

Zajímavé, na kroniku velmi čtivé a příjemně doplňující Píseň. Já jsem spokojen. A teď prosím konečně Vichry zimy :)

11.06.2020 4 z 5


Hradba západu Hradba západu Juraj Červenák

Opět naprosto fantastické. Vzdávám hold, Ďuro.

23.02.2019 5 z 5


Přízraky na Devíně Přízraky na Devíně Juraj Červenák

Další parádní kousek ze světa slovanské mytologie. Rogan a Goryvlad opět nezklamali a pan Červenák na nás vychrlil další skvělou jízdu ve stylu meč a magie. Zasloužené plné hodnocení ;-)

11.02.2018 5 z 5


Rose Madder Rose Madder Stephen King

Další výborná kniha od Kinga, jen bych vytknul ty fantasy prvky, sám jsem fanoušek a čtenář fantasy, ale do takové knihy se to dle mě nehodilo. Jinak ale velmi povedená :)

14.03.2017 4 z 5


Osvícení Osvícení Stephen King

První kniha, kterou jsem před pár lety od mistra hororu Stephena Kinga četl a musím říct, že je opravdu parádní. King skvěle pracuje s postavami, nechá je pozvolna vyvíjet a správnou měrou postupně přidává na napětí a strachu. První horor, po jehož přečtení jsem cítil opravdu fyzický strach, skvělá četba, vřele doporučuji :)

14.03.2017 5 z 5