CurlyWolf CurlyWolf komentáře u knih

☰ menu

Benedict Cumberbatch Benedict Cumberbatch Nigel Goodall

Tahle knížka mne teda velice zklamala. Obsahově je určitě vyčerpávající, styl psaní je ale velice neoslovující. Nevím jestli je to autorem nebo překladatelem (Je pravda že jsem ji četla jen přeloženou), ale kniha mi vůbec nepřirostla k srdci. Také mi vadí nedostačující množství fotografického materiálu. Celý jeho život doprovázela kamera a fotografie. Kniha jako taková velice zaostává třeba za životopisem Johnnyho Deppa. Pro fanoušky, kteří nejsou zběhlí v internetovém "stalkingu" budou jistě příjemně překvapeni. Pro mě nebyla kniha nic nového.

04.01.2015 3 z 5


Mapa času Mapa času Félix J. Palma

Že já sakra nedala na recenze. ušetřila bych peníze -_- (Čas ani ne, kniha se čte rychle a celkem dobře. Nestojí však zato)

01.12.2014 1 z 5


Závoj smutku Závoj smutku Tommy Donbavand

Tohle byla moje naprosto první přečten a kniha, kterou jsem četla z donucení. Byla jsem na whoconu, což na me velice zapůsobilo, ohledně teto knihy. Všichni o ni mluvily. Aby taky ne, když se v rámci conu konala debata s autorem. Nicméně jsem velice, velice ráda že jsem se k tomu odhodlala. Nikdy jsem nebyla fanoušek 11th, proto jsem se do knihy nechtěla pouštět. Veskera literatura je ale kolem whoniverse tak dobrá, že vlastně ani nejde o to, jaka regenerace je hlavni postavou.
Skvěla kniha a výborný překlad (což bylo vlastně na knize to podstatne, protoze v originále je to vždy rozdíl, co se tyče DW - viz missy :D)

19.11.2014 5 z 5


Podivné město Podivné město Ransom Riggs

Tato kniha me velice zklamala :(

19.11.2014 3 z 5


Dárce Dárce Lois Lowry

Tak já nevím. Možná jen tím, že byla tak krátká mi nepřišla až tak špatná. Hezký děj. Dalo se tam toho udělat spousty, ale směr, kterým to spisovatelka zavedla ... Asi za vše může konec. Byl moc rychlý a ... já nevím. Určitě stojí za přečtení.

09.09.2014 4 z 5


Nonstop knihkupectví pana Penumbry Nonstop knihkupectví pana Penumbry Robin Sloan

No, celkem velké zklamání :( Ani dobrý konec můj názor nezměnil. Škoda. Kniha má velké ambice.

06.09.2014 3 z 5


Upír Lestat Upír Lestat Anne Rice (p)

Bohužel malinko slabší než Interview

15.03.2014 4 z 5


Upír Lestat Upír Lestat Anne Rice (p)

Co čekat od úžasné série jiného, než skvělí zážitek? Po parádním zážitku s interview s upírem tu máme další skvělí počin. Sice nemám momentálně knihu přečtenou ceelou, ale už teď vím, že bude jednou z mích nejoblíbenějších. V první knize této série jsem Lestata nenáviděla, ale teď s ním mám soucit, a doufám že se mi brzi dostane do rukou i třetí díl - Upír s tváří anděla (Upír Armand)

20.12.2013 4 z 5


Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Poprvé v živote říkam, že film byl lepší, a to jsem ho vypla az skoro u konce (knihu jsem zavřela tak kolem pulky) říct že jsem od celého příběhu čekala více ale nemůžu. Už od recenzí jsem tušila ze půjde o hloupost.

20.12.2013 1 z 5


Dívka z nočních můr Dívka z nočních můr Kendare Blake

Tato kniha je doslovně řečeno, jen pro to, aby se čtenář nemusel cítit divně, že přečetl jen první díl. Myslím, že tahle knížka je tak tročku zbytečná. Zbytečné knížky samozřejmě nejsou, ale tato je nudná od první raždy až k poklidnému životu mrtvé dívky. Nebavila mě, a myslím že nejsem sama. Uvidíme, jak se o filmové zpracování postará Stef Meyer, o niž jsem slyšela, že chce knihy zfilmovat. Po dějové stránce tedy nečekám ŽÁDNÝ zázrak (I když první díl stál celkem za ten čas), ale efekty by to měly vyvážit =)

03.10.2013 2 z 5