Chemosquito Chemosquito komentáře u knih

☰ menu

Kia Ora E Hoa Kia Ora E Hoa Petr Nazarov

Opět skvělá kniha od cestovatele a spisovatele které nikdy nezklamou . Je velice hezky napsaná a ráda se k ní někdy vrátím . *****

27.10.2020 5 z 5


Lov vlka Lov vlka Ralph Pezzullo

Upřímně mě první polovina skoro vůbec nebavila , vůbec sem nechápal co má horolezectví s knihou společného , na druhou stranu druhá polovina byla dle mého očekávání - napětí , akce a surovost jaká byla i v Lov Šakala rozhodně nechyběla a opět se neoběvovaly žádné okecávky kolem a ačkoli se mohlo někdy zdát že jsou někdy tyhle SEAL nesmrtelní tak mi to do téhle knihy sedělo . Ovšem na Lov Šakala to nemá , přeci jen je to první kniha ze série SEAL Team Six .

17.05.2017 3 z 5


Lov šakala Lov šakala Ralph Pezzullo

Ikdyž mám raději v oblibě knihy s příběhem které se skutečně stali tak musím říci že mě Lov Šakala příjemně překvapil .
Po prvních dvou kapitolách sem litoval toho že jsem jí nějakou dobu odkládal .
Akce , napětí , neobvyklé a nečekané zvraty nechybějí , navíc velké plus je v tom že v knize není nikdy zbytečně dlouhé popisování krajin , budov atd.. ani žádné zdlouhavé vysvětlování , spíš se ve všem jde rovnou k věci a to mě na celém tom nejvíce bavilo .
Od začátku až do konce příběh a akce pořád v pohybu , tempo které v sobě má se podle mě jen tak nevidí .

31.05.2016 5 z 5


Nejsem hrdina Nejsem hrdina Mark Owen (p)

Kniha Nejsem Hrdina je z části Akční , z části Inspirující a z části motivační .
Na rozdíl od jiných knihách o SEAL není tolik povrchní ( netvrdím že by mě to tolik vadilo , neznám žádnou knihu o SEAL která by se mi nelíbila ) , naopak se spisovatel zaměřil na to popsat své chyby a jak ho co vedlo k tomu aby dosáhl svého cíle být tím nejlepším jakým mohl být .
Nejedná se o jednu z těch knih kde se hodně zabývá výcvikem ale o svých úspěšných i neúspěšných nasazení , o tom jak zvládnout strach a stres v akci a hlavně o hrdinství členů SEAL, Delty a Ranger .
Souhlasím se vším co napsal SImi30 .

30.05.2016 5 z 5