Bublikova86 Bublikova86 komentáře u knih

☰ menu

Jak to mělo být Jak to mělo být Jude Gilliam White

Spisovatelku Jude Deveraux mám ráda přečetla jsem od ní spoustu knih. Tato kniha byla zajímavá a velice dobře se mi četla. Přečetla jsem ji během chvíle. Jsou v ní zakomponovány čtyři příběhy, které na sebe krásně navazují. Kdo si chce odpočinout vřele doporučuji.

11.02.2024 5 z 5


Oheň a krev Oheň a krev George R. R. Martin

Super kniha. Četla se mi dobře dostala jsem aspoň přehled minulosti o tom co se dělo před tím než byly uvedeny knihy a seriál Hra o trůny. Člověk se aspoň částečně dostane do přehledu o panovnících a děje o kterém tam mluví.

11.02.2024 5 z 5


Tanec s draky Tanec s draky George R. R. Martin

Super kniha nečekané zakončení ne jako v seriálu. Už se těším na poslední knihu až vyjde jaký bude opravdu závěr.

16.01.2024 5 z 5


Bouře mečů Bouře mečů George R. R. Martin

Zajímavé čtení. Sice se mi tento díl četl trochu obtížněji, ale dozvěděla jsem se v ní nové věci. Přišlo mi, jako by tato část knihy nebyla v seriálu vůbec s filmována. Pokud ano tak jen velmi okrajově a děj byl poupraven. Milovníkům seriálu opravdu doporučuji si přečíst uvedenou knihu, aby se dozvěděli původní děj příběhu. Byla jsem velmi překvapena dějem.

26.09.2023 5 z 5


Střet králů Střet králů George R. R. Martin

I druhý díl jsem si užila. Je zajímavé k jakým změnám došlo v seriálu. Stale při čtení vidím seriálové ztvárnění knižních postav. Knížka je promyšleně napsaná a jen doporučuji přečíst. Kdo měl rád serial určitě si užije i knihy. Už jsem začala číst třetí díl.

16.05.2023 5 z 5


Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

Příjemné čtení s porovnáním se seriálem. Kniha se četla jedna báseň. Už se těším na další díly.

09.02.2023 5 z 5


Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Zajimava kniha. Do konce pribehu neni znam kdo za vsim stoji. Povedena zapletka. Idealni cteni pro ty kdo maji radi napinave detektivni pribehy. Doporucuji precist. Kdyz jsem zacala nemohla jsem prestat.

05.11.2022 5 z 5