blanka0635 blanka0635 komentáře u knih

☰ menu

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Napínavé od začátku do konce. Bravo!

15.05.2016


Příběhy cechu Hubertova Příběhy cechu Hubertova Petr Němec

Anotace zni dobře.
Jenže k myslivosti patří i střílení a zabíjení. A to nemohu přijmout. Já vím, řeknete, že se ten či onen druh, kanec nebo jelen, příliš přemnožili a je nutný odstřel. Přesto to nemohu přijmout.
Jan

06.06.2015


Nevěsta z Filipín Nevěsta z Filipín Blanka Kubešová

Právě jsem dostala do své pošty odezvu na komentář od samotných hrdinů knížky a myslim, že je natolik zajímavá, že si ji dovoluji přetlumočit.

Von: Jaromir Kubias [mailto:jkubias@hotmail.com]
Gesendet: 1. května 2015 19:51
Betreff: RE: komment (nedari se mi pripojit primo)
Ze nezaujala ? Probehla jen "letem svetem?" Mozna to lezi prave v tom? Ja jsem byl naopak prekvapen jak autorka vylicila beh zivota na Philippinach! Kniha tolik zaujala i moji manzelku, rodilou Philippinku,ktera diky mne umi castecne cesky, ze se rozhodla v cestine jeste vic zdokonalit. Nesnasim velky slova, trvalo by ji to jiste dalsi 2 zivoty nez by mluvila cesky plyne, ale ta kniha ji proste chytila za srdce. Nevim, jak to jinak rict.
Celou ji prelouskala zprvu se slovnikem a moji pomoci a ted ji cte znovu. V tom romanu se nasla, tvrdila, ZE Z NEJ CITI I VUNI DOMOVA. Mohu doporucit kazdymu, koho jen trochu zajima tahle uzasna a slozita zeme. Jerry, Arlene

02.05.2015 4 z 5