anisek189 anisek189 komentáře u knih

☰ menu

P.S. Stále Tě miluju P.S. Stále Tě miluju Jenny Han

Naprosto dokonalá oddechová knížka. Jak první díl tak i druhý mě zaujal na 100%. Pro mě nejoblíbenější série romantických knih. Johnny mi byl opravdu moc sympatický už od první chvíle. Jednu kraťoulinkou dobu jsem ho měla i radši než petera, ale pak se vše vrátilo do starých kolejí a já byla nejšťastnější, že se dali zase dohromady.. Konkrétně tato knížka je jedna z hodně mála, která mě bavila už od první stránky. Líbil se mi konec 1.knihy a tím pádem i začátek druhé. Pro mě totání srdcovka..DOPORUČUJU!

19.06.2016 5 z 5


Moře klidu Moře klidu Katja Millay

Pro jakou vekovou kateforii by jste knihu doporucili?

03.04.2016


Kam jsi odešla Kam jsi odešla Gayle Forman

Na prvním dílu (zůstaň se mnou) mě nezaujalo neustálé odbíhání od tématu, ale i přes to se mi kniha nějakým způsobem líbila. Pustila jsem se tedy do druhého dílu a dobře jsem udělala!! V teto knize se sice stále odbíhá od tématu, ale tím způsobem, že Adam Wilde vypráví příběh, nebo vlastně svůj život tři roky po nehodě. A odbíhá od tématu, aby čtenářům vysvětlil, jak dopadl první díl. Což si myslím, že je velmi vyvedené, jelikož je v jedné knize vysvětleno co se stalo po nehodě, ale i zároveň jak všichni žijí dlouhou dobu potom.

02.04.2016 4 z 5


Ve tvém pokoji Ve tvém pokoji Jordanna Fraiberg

Knížku jsem četla již před delší dobou, ale s oblibou na ni vzpomínám jelikož se mi knížka i v těch ňákých 11-ti letech dobře četla..a proto doporučuji knížku i mladším čtenářkám

25.01.2016


Aréna smrti Aréna smrti Suzanne Collins

Nejvíce se mi na této knize líbí, že je vhodná jak pro chlapce tak pro dívky. Kluci se najdou v napínavějších bojových scénách, kde jde o život a dívky zase v romantických částích mezi Katniss a Peetou .. Tento díl se mi nejvíce líbil jako film ze všech tří částí.. doporucuji k precteni

25.01.2016


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Hned co jsem knížku otevřela jsem si byla jistá, že si ji zamiluji. Nemýlila jsem se knížku jsem začala číst a nepřestala dokud jsem nedošla na konec. Cením si hlavně originality a perfektního zatáhnutí do děje. Tato knížka je určená podle mého spíše pro dívky kolem 14-ti let, protože nádherně popisuje, jak krásný je milostný život, ale i bolestné zklamání ze zlomeného srdce. Autorka perfektně vystihuje všechny pocity tudíž se dokonale vžijete do role hlavní hrdinky a prožíváte krásné, nenucené ale i bolestné a někdy trapné chvíle s ní .. Rozhodně doporučuji k přečtení! Je to jednoduchá uvolňující nádherná četba pro mladistvé dívky.

25.01.2016 5 z 5