aneta8wdx aneta8wdx komentáře u knih

☰ menu

Zjizveni Zjizveni Emily McIntire

Serie Never After mě dost baví. Inspirace pohádkami v temném pojetí je hodně zajímavá. Ovšem musím se naučit přistupovat ke každému příběhu opravdu zvlášť. V tomto světle mě tato kniha nedostala tak, jako první díl. Ale i tak mě příběh bavil.

20.04.2024 4 z 5


Lapeni Lapeni Emily McIntire

(SPOILER) Velmi zajímavé pojetí Hooka. Z naprosto záporné postavy z pohádek se vyklube zničená oběť zneužívání. Z Hookovy temné povahy mi naskakovala husí kůže a hlavní hrdinka si s ním poradila nadmíru dobře.

20.04.2024 5 z 5


Trůnu předurčená Trůnu předurčená Hannah Whitten

První díl mě nadchl a nutně jsem potřebovala druhý. S tím jsem ale měla trochu problém. Začátek mi přišel takový nijaký. Nebyla jsem schopná se začíšt. Potom ale děj dostal ten správný spád a už mě to zase bavilo. Za mě autorka umí velice dobře popsat prostředí a pocity postav.

20.04.2024 4 z 5


Co zůstane v lesích Co zůstane v lesích Kate Alice Marshall

S knihou jsem měla ze začátku trochu problém. V jedné třetině jsem ji dokonce na nějakou dobu odložila. Děj poměrně komplikovaný, ač se ze začátku tváří jednoduše. V druhé polovině to bylo lepší, jen mi to pak přišlo zamotané zase až moc.

20.04.2024 3 z 5


Hraj o svůj osud Hraj o svůj osud Stella Tack

Kniha mě moc bavila. Ze začátku jsem úplně nevěděla, co se z toho vyklube ale děj mě poměrně rychle chytil a pak už nešlo odložit. Těším se na pokračování.

20.04.2024 5 z 5