Ananass007 Ananass007 komentáře u knih

☰ menu

Jako voda a oheň Jako voda a oheň Lena Valenová

U této poslední knihy jsem zatajila tolikrát dech. Nemohla jsem tomu uvěřit. Občas jsem si i já hleděla důvody na otázku PROČ, JAK, KDO, KDY a KDE. Někdy jsem na to přišla sama, ale někdy jsem se i pěkně zmýlila. Ke konci jsem valila oči a dost jsem brečela. Nemohla jsem tomu uvěřit. Nečekané. Hlavně, že se pak vše vyřešilo. I když o několik let později, ale i tak. Úplně ke konci jsem byla štěstím bez sebe. Přece jen na takový nečekaný konec nezapomenu. Něco mi říkalo, že by mohlo být pokračování, myslela jsem, že se Michalovi ukáže i když už dospělá, ale tohle byl asi účel. Otevřený konec a je na ostatních aby si úplný konec domysleli sami. Moc se mi všechny dílo líbily.

27.07.2020 5 z 5


Nevyzpytatelný Nevyzpytatelný Lena Valenová

Druhý díl měl taky něco do sebe. Kniha protkaná osudem. Skoro na každé stránce bylo něco napínavého. Často jsem prožívala opět své emoce. Mluvila sama se sebou, ale jako kdybych mluvila na Elenu.
Michael, playboy s mnoha tajemstvími, který si zahrává se svým tenkým životem. Tahá za nitky loutek jen, aby se dostal do svých cílů, ale omylem se to zvrtne. Elena, jak všichni píši ,,průměrná holka", která měla jen jediný cíl. Pokud se nemýlím.
Pěkné skoky z jednoho dramatu do druhého.

27.07.2020 5 z 5


Střepy mozaiky Střepy mozaiky Lena Valenová

Neskutečně se mi líbí. Dost jsem u této knihy prožívala své emoce. Brečela, smála se, nebo dokonce zatajila dech! Tolikrát jsem byla v šoku. Četla jsem ji celý den, nemohla jsem se o té knihy odtrhnout! Napínavý příběh.

22.07.2020 5 z 5


Náhodní lháři Náhodní lháři Lena Valenová

Kniha se mi neskutečně líbila. Je hodně napínavá. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. I já jsem měla v hlavě plno otázek a čekala jsem, jak to dopadne. Příběh je fantastický. Prožívala jsem různé emoce, občas jsem se usmívala, vypadala jsem jako blbec hledící s úsměvem do displeje svého mobilu. Párkrát jsem si za nadávala, když jsem věděla něco, co hlavní hrdinka ne. Konec mě nadchl, měla jsem vysloveně vyvalené oči a otevřená ústa do kořán. Nečekala jsem takový konec. Už se těším, až budu mít ostatní díly v knižní podobě. Miluji čtení, určitě si tyto knihy dám do svých oblíbených.

03.06.2020 5 z 5