an1927 an1927 komentáře u knih

☰ menu

Velká kniha příběhů Sherlocka Holmese Velká kniha příběhů Sherlocka Holmese Otto Penzler

Tohle je rozhodně skvělý kousek do knihovny každého knihomola nebo milovníka Sherlocka Holmese. Není to aspoň pro mě ten typ knihy kterou vezmete a přečtete ale když se vám chce přečtete si jednu nebo dvě povídky. Za mě se kniha povedla.

04.04.2020 4 z 5


Replika Replika Lauren Oliver

Zdá se mi, že se v knize nic moc nestalo námět dobrý a hlavní lidská hrdinka je taky celkem sympatická ale celý děj se strašně táhne ,vlastně se tam nic nestane a na konci jsem měla pocit, jako bych četla z donucení.

04.04.2020 3 z 5


První První Kiera Cass

Poslední díl serie byl rozhodně nejslabší kdyby autorka zůstala u dvou dílů asi bych byla radši.

04.04.2020 3 z 5


Následníčka Následníčka Kiera Cass

Oproti původní serii je dcera opravdu jenom odvar. Hlavní hrdinka je nesympatická, sebestředná a už vůbec se s ní nedokážu ztotožnit. Čekala jsem víc.

04.04.2020 2 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Selekce je rozhodně jednou z těch knížek, které vás vtáhnou do děje a už nepustí, celou knihu jsem měla přečtenou během jednoho dne a musím uznat že byla moc dobrá. Při čtení jsem si připadala jako bych se procházela po prostorech paláce a nahlížela do soukromí postav ale jedno mínus vlastně dvě tahle kniha přece má, tím hlavním je otravná a neustále nerozhodná hlavní hrdinka a milostný trojúhelník, který byl snad ještě otravnější ale s takto vystavěnou romantickou linkou když se člověk rozhodne číst young adult slaďárnu se musí počítat. Za mě doporučuji každému kdo si chce odpočinout ať na dovolené nebo jen tak.

03.04.2020 4 z 5


Srdcerváči. Kniha 1 Srdcerváči. Kniha 1 Alice Oseman

Srdcerváči jsou rozhodně prví komiks tohoto rázu, který jsem četla a rozhodně jsem nešlápla vedle. Hlavní postavy jsou nanejvýš sympatické a styl kresby a psaní je přátelský a někdy až přeslazený ale jen v tom nejlepším slova smyslu. Díky tomu že je to grafický román tak se čte neuvěřitelně rychle a když dočtete chcete se dozvědět víc o příběhu těchto dvou roztomilých puberťáků.

03.04.2020 5 z 5


Solitaire Solitaire Alice Oseman

Jak říká obal knížky,, Tohle není žádná Love story" Tori mi je jako hlavní postava strašně sympatická, na nic si nehraje a její poznámky jsou většinu času buď vtipné nebo s nimi plně soucítím a Michael Holden je přesně ten typ kluka se kterým by jsem se v reálném životě strašně ráda minimálně potkala. Jednu hvězdičku strhávám jenom protože se mi srdce rváči přece líbili o trochu víc.

03.04.2020 4 z 5


Srdcerváči. Kniha 2 Srdcerváči. Kniha 2 Alice Oseman

Sladké a roztomilé jako první díl, tato dvojice hrdinů mi opravdu přirostla k srdci.

03.04.2020 5 z 5