alexandr9324 alexandr9324 komentáře u knih

☰ menu

Škorpilova škola běhu Škorpilova škola běhu Miloš Škorpil

Mezi všemi různými poučkami a články na internetu je Škola běhu jedinečná právě díky autorovi. Miloš Škorpil má za sebou neskutečné úspěchy v běhu a to v dobách, kdy se o běhu nic nevědělo. Všechny rady předává z vlastních zkušeností a proto jsou tak cenné. Pro jakýhokoli začátečníka naprostá nutnost!

27.11.2015 5 z 5


Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh Arnold Schwarzenegger

Knížka se čte jako na horské dráze. Jsou zde pasáže, které jsem doslova hltal a chtěl o tom vědět co nejvíc, ale taky pasáže, které jsem jen s nutností proletěl. Ale asi si každý vybere to svoje. Arnold pro mě vždy byl vzorem toho, že když člověk opravdu chce, tak dokáže vše. Dle mě je Arnold opravdový Terminátor. Stroj který se chladně žene za svým cílem. Každý asi nepochopí a nebo nebude souhlasit s jeho názory, ale já tu jeho disciplínu chápu a neskutečně uznávám! A že se dopustil chyb? Kdo z vás ne :-) Skvělá knížka plná neskutečných detailů a faktů.

27.11.2015 5 z 5


Ti, kteří utíkají pěšky Ti, kteří utíkají pěšky Milan Daněk

Bohužel jsem nečetl Born to Run (napravím), ale knížka pro mě byla i tak poutavým cestopisem popisujícím bádání po stopách Born to Run, zároveň si Daněk nic nedobarvuje a nepřikrášluje a píše vše jasně.

27.11.2015 4 z 5


Můj dlouhý běh Můj dlouhý běh Luboš Brabec

Dan skromně a s humorem popisuje svou cestu k ultramaratonu a následný útrapy při něm. Dobře čtivá knížka o jednom z našich nejlepších běžců :-).

27.11.2015 5 z 5