Ailir Online Ailir komentáře u knih

☰ menu

Pozvánka Pozvánka Vi Keeland

Ten pocit když zjistíte, že Vás ještě romantický příběh dokáže překvapit....a ten závěr! Skvělá kniha, skvělé prostředí. Opravdu originální od začátku do konce.

16.04.2024 5 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Jsem nadšená! Vůbec jsem nečekala takhle výborný a napínavý děj a hlavně ty emoce, které vyvolá. Hlavně ty pasáže o dětech, to mi bylo až úzko.
Autorku neznám, ale momenty mi připomněla Shari Lapenu.

16.01.2024 5 z 5


Spletité lži Spletité lži Angela Marsons

Nemám slov, Angela si mě vodila přesně jak zamýšlela, od knihy jsem se nemohla odtrhnout. Přečetla jsem ji doslova za den. Příběh byl originální a obě dějové linky byly do detailu promyšlené a šokující zvraty nechyběly. Už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu!

04.01.2024 5 z 5


Lov Lov Bernard Minier

Oficiálně s Martinem Servazem končím. Celá série má sestupnou tendenci, ale poprvé jsem řádky v knize přeskakovala, tenhle díl je velké překvapení - bohužel ne v pozitivním slova smyslu. Chyběla tomu šťáva, napětí, moment překvapení, prostě energie detektivky, kdy se vám tají dech a nemůžete přestat číst. A hlavně celé knize chybí originální námět.

02.01.2024 2 z 5


Smrtící volání Smrtící volání Angela Marsons

Angela Marsons a její kniha číslo 13 a ač se to zdá neuvěřitelné, stále umí a možná ještě lépe než na začátku!
Děj strhující, pro mě je důležitý moment překvapení, který se konal a za ty roky mi postavy přirostly k srdci. Kniha se čte sama. Angela je jediná autorka, která mě ještě nepřestala bavit a pokračuji tak v dlouhé sérii.

28.12.2023 5 z 5


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Jsem čtenář, který skočí prakticky na vše, ale druhá půlka knihy byla už tak "přitažená za vlasy", že bych ji opravdu nikomu nedoporučila. Proto mě zaráží tak vysoké hodnocení, nerozumím tomu.

20.12.2023 2 z 5