agusak agusak komentáře u knih

☰ menu

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Na knihu od tohoto autora jsem se velice těšila. Jsem ráda, že mě kniha nezklamala. Bylo v ní dostatek napětí i tajemna, chvílemi jsem se i bála. Jedinou výtku mám na asi 100 stran dlouhou pasáž, ve které je popisována cca 10 let stará minulost hlavní postavy. Je mi jasné, že tato pasáž je v knize důležitá pro lepší pochopení vrahova jednání, avšak dle mého názoru by mohla být kratší.

12.07.2019 4 z 5


Noční host Noční host John Lutz

Toto byla má první kniha od autora a trošičku mě zklamala. Očekávala jsem větší napětí a tajemno, navíc mi přišlo, že se to ke konci už trochu táhlo. Co se týče vraha, pro mě další zklamání. Vrahem byla postava, která po celou dobu v knize nevystupovala, čímž pádem čtenář neměl možnost odhalit jeho totožnost.

12.07.2019 2 z 5


Šelma Šelma Andrew Mayne

Kniha se mi četla velmi dobře, vyhovoval mi styl krátkých kapitol, takže skvělá pro ty, kteří mají rádi čtení, ale nemají přes den moc času. Co se týče příběhu, tak natož, že je tato kniha oceněna světovou edicí bestselleru, tak mě trochu zklamal. Asi se budu opakovat, ale příběh je velmi nereálný a konec mě mírně zklamal. Nicméně napětí a tajemno knize určitě nechybělo.

14.06.2019 3 z 5