adelachlubnova adelachlubnova komentáře u knih

☰ menu

Eden Eden Helen Douglas

Ze začátku celkem nudný příběh, ale pak se v jeden moment změní v děj , který vás do sebe vtáhne a vypustí až na konci knihy

03.03.2017


Mise Afghánistán Mise Afghánistán Tomáš Šebek

Úžasná kniha.Doporučuji všem co se zajímají o práci Lékařů bez hranic.

22.12.2016 5 z 5


Fenomén Fenomén Marie Lu

Skvělé pokračování:))

Řeknu to bez obalu ten začátek byl nudnej.Nebavilo mě to,tak jsem knihu odložila.Jenže mi to nedalo a já prolítla ještě pár stránek.
-SPOILERY-
Potom jak se přidali k Patriotům a June byla poslána za Andenem se to rozjelo.
Anden je skvělá postava,která není vůbec taková jako jsem si ji představovala.
V Legendě to bylo samé Day,Day...
Ale tohle i June,Anden,Eden,Břitva...
Musím se přiznat,že sem uronila i slzu,když Keade(nebo jak se to píše)umřela a ještě ke konci knihy.Day prostě nesmí umřít.Marie Lu by mě hodně,hodně zklamala,ale je tu Šampion takže doufám,že se Day uzdraví.
Jsem neskutečně ráda,že se jí vrátil pes.Je to sice detail,ale to detaily dělají knihy dokonalými. :DD

27.12.2015 4 z 5


Legenda Legenda Marie Lu

Kniha je opravdu Bombová.Doporučila mi jí kamarádka a opravdu nelituji.Zprvu jsem trochu tápala v tom vyprávění dvou lidí,ale pak jsem to snad ani nevnímala.
Začátek(jako u každé knihy)byl pro mě takový nic moc.
-SPOILERY-
Po smrti Metiase se to rozjelo a já se nemohla odtrhnout.Nečekané zvraty jako např.Jak Day odhalil to potrubí s těma číslama,smrt jeho matky,zvláštní nákaza malého Edena,to jak June otočila a zachránila ho a nakonec ještě ta poprava(John dokonalej bráška).Já bych nedokázala opustit mého psa,jistě aby zachránila sebe a Daye.Prostě musela a mně by to trhalo srdce.
Upřímně mě překvapil ten Thomas.Zdálo se mi,že po June jede.Myslela jsem,že...no já vlastně neměla tušení kdo Metiase zabil,ale věděla jsem,že to nebude Day.Ke konci se mi to potvrdilo.

27.12.2015 4 z 5