Šánka Šánka diskuze u autorů

☰ menu

Peter May

Po dočtení Muže z ostrova Levis, musím a potřebuji vypsat své sympatie a obdiv k tomuto autorovi. Nejsou to jen jeho příběhy, co mě baví, ale především jeho úžasný, pestrý vypravěčský styl. Takže mám radost, kolik knih od tohoto skvělého vypravěče, mám ještě před sebou.

10.01.2016


Daniel Glattauer

Pro mě je autor objevem roku 2015. Kdyby nebylo DK, asi bych si jeho knih v knihkupectví ani v knihovně nevšimla. A i když jsem už letos přečetla hodně knih, styl psaní, jeho jazyková stránka, jsou pro mě něčím jedinečným.

29.09.2015


Linda S. Howington

Na každou autorčinu novinku se moc těším a většinu jich mám i ve své knihovně. Oproti jiným mým oblíbenkyním jsem doposud snad nikdy nebyla zklamaná. Umí úžasně spojit romantiku s napětím a skvěle napsat lechtivé scény. Její dvojice má vždy šťávu a jejich slovní přestřelky vtip. Takové romány pro ženy miluju.

28.08.2015


Charlotte Link

Teď jsem dočetla Podvod a nedá mi to, musím k této spisovatelce říct, že mě neustále překvapuje a baví. Má opravdu široký žánrový záběr. Od thrilleru přes obsáhlou rodinnou ságu po psychologický román. Moje již 6. kniha a opět úžasné čtení !

01.04.2015


Nicholas Sparks

Před chvílí jsem dočetla autorovu poslední knihu - Nejdelší jízda, a nedá mi to, musím se vyznat k lásce k tomuto spisovateli, tedy vlastně k jeho knihám, které mě sice pokaždé spolehlivě rozpláčou, jsou to takové nádherné pohádky pro dospělé, ale zároveň utvrdí ve víře, že přece jen ta velká a osudová láska existuje.

10.01.2015


Samantha Young

Právě jsem dočetla 2.díl Dublin Street a musím říct, že podle mě, autorka patří ke špičce v tomto žánru.Nejsou to jen dobře popsané erotické scény, ale je to i v obou případech propracovaný příběh , který se velmi dobře čte a dobře vykreslené postavy.

26.10.2014