Myška43 Myška43 diskuze u autorů

☰ menu

Brittainy C. Cherry

Naprosto skvělá autorka. Moc se těším na další knihy, je to opravdu čtenářský zážitek. Její příběhy vás emočně vysají, spotřebujete hodně kapesníků a na konci se budete usmívat a plakat štestím.

09.07.2022


Samantha Young

Samantha je skvělá spisovatelka. Miluju její příběhy. Spousta zajímavých témat z běžného života, spousta emocí a překrásné konce. Těším se na další knihy.

26.06.2022


Whitney Gracia Williams

Tato autorka mě zaujala knihou Turbulence. Teď jsem dočetla Důvodné pochybnosti a jsem nadšená. Miluju její styl. To jak umí výborně vyvážit hrubost s jemností, lásku s nenávistí, romantiku s pouhým sexem.
Její příběhy mají prostě vše. Nápad, děj, zajímavé postavy a jsou plné emocí. Nemůžu se dočkat dalších knih. A také oceňuji její přiznání, ne každý na to má. Myslím, že je to skvělá spisovatelka a přeju jí úspěch, protože si ho zaslouží.

24.04.2021


Meghan March

Zamilovala jsem si tuto autorku a její sérii Mount Trilogy. Ano, nic nového, co už bych nečetla, ale skvěle napsané. Přesně podle mého gusta. Nikdy se takových příběhů nenabažím. Jsou to prostě pohádky pro velké holky a já si je užívám.

19.04.2021


Julie Johnson

Autorka mě velmi mile překvapila. Ano, téma příběhu není originální, ale čtivost ji nejde upřít. Děj krásně plyne, žádné zbytečné popisování o ničem. Spousta rozdílných a zajímavých postav. Jiskření, romantika a sex, prostě pohádka pro ženy. Na relax ideální. Takže já ji řadím mezi oblíbené.

22.03.2021


Katie McGarry

Škoda, že se nepřekládají další knihy této autorky. Sice již dávno nejsem cílová skupina, ale mě její knihy moc zaujaly a zanechaly ve mně spoustu pocitů. Tak třeba se dočkáme?

19.03.2021


Jen Frederick

Tato autorka s Elle Kennedy tvoří skvělé spisovatelské duo. Její kniha ,,Chci tě" mě moc zaujala a ráda bych si přečetla další. Tak doufám, že se dočkáme!!!!

19.03.2021


Sarina Bowen

Skvělá autorka. Když jsem přečetla sérii Him, netušila jsem , že mě tak uchvátí. Díky tomu jsem začala číst knihy s LGBT tématikou. S Elle Kennedy tvoří skvělé duo. Její kniha ,,Když jsme se poznali" mě též moc zaujala a těším se na pokračování.

19.03.2021


Elle Kennedy

Další má velmi oblíbená autorka. Na její knihy se též vždycky třesu a nemůžu se dočkat. Ano, jsem na nich závislá. Když začnu číst, vše okolo mě musí počkat, nevidím, neslyším, dokud není konec. Můj muž už si zvyknul. Moc se těším na Výzvu!!!!!

19.03.2021


Penelope Ward

Taktéž má nejmilejší autorka. Ať už píše sama, nebo s Vi Keeland. Toto duo je pro mě naprosto bezkonkurenční.

19.03.2021


Vi Keeland

Moje nejmilejší autorka. Vždy netrpělivě očekávám další knihu a pokaždé ji přečtu na jeden zátah. Její příběhy jsou prudce návykové . Pokaždé hodnotím plným počtem hvězdiček a myslím, že to tak bude i nadále.

19.03.2021


Jay Crownover

Mě si autorka získala. Líbí se mi , jak píše. Série Označení muži je skvělá. Všichni jsou krásní a potetovaní. Mají psychická traumata a vyrovnávají se s nimi po svém. Je to parta přátel, kteří drží při sobě za každé situace. Nemají trvalý vztah a když se zamilují, je to pro ně sakra těžké žít ,,normálně".
Její příběhy jsou romantické, plné lásky s náležitou dávkou erotiky. Vyvolají ve vás spoustu emocí a samozřejmě končí dobře. Takže přesně podle mého gusta.
Moc se těším na další díl.

19.03.2021


Melanie Moreland

Melanie je má oblíbená autorka. Její knihy jsou plné toho, co některým jedincům v jejich osobním životě chybí. Milující rodina a přátelé, na které se můžete vždy spolehnout. Spousta lásky a porozumění. Nechybí v nich ani erotika. Řeší problémy všedního života. Ano, něco je přitažené za vlasy a o otřepané fráze není nouze. Ale pokud chcete vypnout, na chvíli utéct od reality, tak její příběhy jsou na to ideální.

18.03.2021


Jennifer L. Armentrout

Miluju jak autorka píše. Už dávno nejsem cílová skupina a vůbec mi to nevadí. Její příběhy jsou rozmanité a vyvolávají ve vás spoustu emocí. A tak to má být. Takže doporučuji tuto spisovatelku, je skvělá.

17.03.2021


B.B. Easton

Tato spisovatelka mě opravdu dostala. Jednak svým jedinečným a pozoruhodným stylem a také odvahou psát otevřeně o svém životě. Píše s takovou lehkostí a humorem a nebere si žádné servítky. Vyvolala ve mně spoustu emocí a vzpomínek na svou minulost, jak dobrou, tak špatnou. Ráda bych si s ní střihla odpolední dýchánek, běhěm kterého by mi pošeptala do ouška, co z toho, co napsala opravdu zažila a co už je jen její výplod fantazie. Myslím, že většina se zakládá na pravdě. Vzhledem k tomu, že vystudovala psychologii, bych ji brala i jako terapeutku. Domnívám se, že by mi pomohla více, než mnohá sezení, které jsem absolvovala a vůbec mi nepomohla.
Takže díky BB za její knihy a doufám, že budeme mít možnost si přečíst další.

15.03.2021


Lucie Schánělová

Děkuji autorce za to, že jsem si mohla přečíst její knihu a doufám, že si přečtu další? A děkuji za palec, od Vás mě to opravdu moc těší, je to pro mě pocta. Díky

14.12.2020


Rachel Van Dyken

Líbí se mi, jak autorka píše. Série Dohazovači s.r.o. je super. Je milá, vtipná, naivní a romantická, i film se mi moc líbil. Série Zatracení je naprosto z jiného soudku. Je tak reálná, až mě při čtení mrazilo po celém těle. Náhodou jsem na internetu narazila na český překlad příběhu o Gabeovi a těším se, až kniha u nás oficiálně vyjde, protože ji musím mít v pevné vazbě a musí mít čestné místo v mé knihovně. Je pro mě TOP, miluju Gabea a jeho příběh a miluju tuto autorku.

19.11.2020


Mia Sheridan

Miluju knihy této autorky. Píše velmi procítěné příběhy, které pohladí mou romantickou duši, zahřejí u srdce a dlouho zůstanou v mé mysli.

11.11.2020


L. J. Shen

Miluju tuto autorku, každá kniha, která byla u nás vydaná je naprostá pecka. L.J.Shen moc ti děkuji za tvé překrásné emotivní pohádkové příběhy s drsnými tématy ze života a těším se na další. Jsi moje velmi oblíbená spisovatelka. Díky, díky, díky.

28.08.2020


Alessandra Torre

Od autorky jsem už přečetla tři knihy. Velice na mne zapůsobila tím, že co kniha, to naprosto originální a jedinečný příběh. Nejvíce se mi zatím líbí Černé lži. Doufám, že se i nadále budou překládat její knihy a těším se na další příběhy.

17.08.2020