ketvin ketvin diskuze u autorů

☰ menu

Theodoric F. Addair

Tleskám! :) Muffin a čaj - fakt dobrá práce! A těším se na další knihy!

11.07.2018


Kelly Oram

Autorka píše "krásně" - i když nepodá příběh plný napětí a zvratů, knihy se čtou sami a něco v čtenáři zanechají. Série Cinder&Ella byla úžasná, vůbec bych se nebránila pokračování :) A doufám, že se překladu dočká i V is for Virgin Series... :)

24.05.2018


Samantha Towle

Autorka píše moc hezky, poutavě a dojemně... Škoda, že další 2 díly série o Mighty Storm nejsou přeloženy :(

11.05.2018


Kristy Bromberg

Série Driven byla úžasná - autorka opravdu umí napsat skvělou, napínavou a emotivní knihu! Nemám jedinou výtku.

Kéž by se překladu dočkaly i další 2 "díly" série Driven a i spin-offy k sérii:
http://www.kbromberg.com/driven-trilogy/
http://www.kbromberg.com/driven-spin-off-novels/

27.04.2018


Katy Evans

Série V ringu má celkem 7 dílů, 6.díl je o zápasníkovi Maverickovi a 7.díl o Racerovi... Kéž by vyšly česky... Super série...

20.04.2018


Claire Contreras

Pedruska01 - díky za zprávu ;) Otázka pro ty co četli - končí série tak, že to pokračování "potřebuje"? Díky!

17.04.2018


Lisa Kleypas

S Lisou Kleypas jsem žánr "historických románků" před několika měsíci načala a od té doby jsem se přes desítky autorek dostala k jeho konci. Už je načase, vrátit se do náruče fantasy, scifi, moderny.... Skleněného trůnu, Bratrstva černé dýky, Kulhánka, ........ a k dalším do nynějška zapomenutým dílům... ALE předtím musím Lise vzdát hold. Byla nejlepší... Na bednu bych k ní pak postavila ještě J. Quinn, J. Garwood a J. McNaught :) Děkuji dámy, že jste držely laťku tak vysoko a ráda se k Vám jednou vrátím :)

12.03.2018


Judith McNaught

Kdo umí, ten umí a Judith umí jako málokdo :)

Autorka prostě umí podat "historický románek" jinak a tak, že se člověku dostane hluboko pod kůži. Celá Westmoreland i Sequels sága jsou úžasné a naprosto jedinečné. V posledních měsících jsem jsem v tomto žánru četla desítky autorek a Judith řadím mezi 5 nejlepších, spíše mezi 4 nejlepší :) Kleypas, Quinn, Garwood a McNaught - ty to prostě umí "jinak" :)

09.03.2018


Julia Quinn

Autorka je oproti mnoha ostatním v této kategorii knih krásně originální. Po mnoha a mnoha přečtených historických románech mě opravdu překvapila stylem psaní. U knížek se člověk nasměje a to absolutně nenásilnou formou. U některých dialogů se prostě pobavíte a některé hlášky si budete číst i několikrát :)
Hlavní hrdiny si nelze nezamilovat - mají vždy něco do sebe a to tak, že se opět nedá mluvit o neoriginálnosti oproti jiným autorům.

Nejraději mám L. Kleypas, ale J. Quinn je prostě také skvělá - obě pro mě znamenají "špicu" historických romancí.

08.01.2018


Jessica Bird

Jedna z nejúžasnějších autorek se kterými jsem se kdy v knižním světě setkala. Bratrstvo jsem dlouho odkládala - TA CHYBA!!! Byl to dokonalý knižní zážitek - sice jsem skoro nespala (každý den čtení od 11 večer do 5 do rána), ale stálo to za to! V knihách bylo něco nového, něco, co jsem za 15 pročtených let nepotkala, a bylo to neuvěřitelný a prostě úžasný! Kéž by to neskončilo a Jessica psala dál a dál, protože, ač je to nepochopitelné, kvalita se s počtem dílů nesnižuje. Kéž by série pokračovala do nekonečna a ještě dál :)

Po přečtení Padlých andělů - další super zážitek, úžasně propacované postavy a fakt jsem se zamilovala do Adriana a v posledním díle i do vrchních kápů nahoře :)

04.04.2017


Wendy Higgins

Série mě strašně bavila, první díl byl sice nejslabší, ale to není tak ojedinělé :) Úžasné postavy, originální příběh, ojedinělé myšlenky. Anna je nejdříve taková až moc hodná a čistá, ale když se to pak začne měnit, je s ní sranda. Kaidan přesně naopak, nejdříve je temný a zlý, ale zamilujete se do něj. Všechny postavy jsou sympatické, záporáci pak vzbuzují přesně ty emoce, které mají. Určitě si sérii přečtu znova.

09.12.2016


Jiří Kulhánek

...moje srdce si získal Vládci strach a má ho doteď... DALŠÍ KNIHU PROSÍM.... :)

08.11.2016