Hoshi Hoshi diskuze u autorů

☰ menu

Ransom Riggs

Na tohoto autora jsem narazila vlastně náhodou, když jsem si prohlížela knižní časopis. Na první pohled mě zaujala obálka Sirotčince a hrozně moc jsem toužila si knihu přečíst. Bohužel jsem se setkávala s předsudky typu: "To bude horror, nečti to", ale i tak jsem do toho šla a knihu si koupila. A vážně nelituji. Jeho knihy jsou úžasné, čtivé a fotografie, které v knihách jsou, dodávají celému příběhu kouzlo. Už se nemohu dočkat třetího dílu a také filmového zpracování dílu prvního (jsem hrozně zvědavá, co Tim Burton vykouzlil).

27.07.2015


Deborah Harkness

Na Deborah jsem narazila náhodou, když jsem kdysi prohledávala knihkupectví a nevěděla, co si koupit. Její první kniha - Čas čarodějnic, mě učarovala... Miluji její knihy!

21.05.2015


Cleveland Amory

Cleveland Amory.. Na toho spisovatele jsem narazila náhodou, když jsem si v knihkupectví v Praze vybírala dárky k vánocům (už to bude nějaký ten rok zpět). Jeho první kniha mě upoutala svým názvem - O kocourovi, který přišel na Vánoce. V tu chvíli jsem nevěděla, co si pod tím názvem představit, ale když jsem se poté do celého příběhu začetla ... Od té doby obdivuji lidi, kteří bydlí u své kočky, protože kocour, jako byl Polar Bear, jsou ti nejlepší společníci, jací mohou být. Moc se mi autorovi knihy líbí, protože to, pouto mezi těmi dvěma, nedokázal vystihnout a sepsat žádný jiný autor (Nebo možná sepsal, ale nečetla jsem to :)

18.04.2015