hellena1523 hellena1523 diskuze u autorů

☰ menu

Karel Čapek

Čapkovy příběhy jsou nadčasové a jazyk, jímž je vypráví, je úchvatný! Výjimečný člověk zkrátka nemůže psát jinak, než výjimečně.

15.02.2017


Joanne Rowling

Rowlingová stvořila dokonalý svět, v němž by chtěl žít každý fanoušek HP (asi nikdy nepřestanu čekat na svůj dopis z Bradavic). No a za tenhle alternativní svět, do něhož budou utíkat další a další generace (fakt si myslím, že jo!), jí budu navždy vděčná a stejně jako si získala srdce milionů čtenářů, dostala i mě.

15.02.2017


Chris Carter

Carterův styl mě naprosto odrovnal! Píše skvěle! Jeho romány jsou čtivé, poutavé a pořád mě baví. Postavy v jeho románech jsou bezvadně propracované a po dočtení kterékoliv knihy nezůstávají žádné nezodpovězené otázky. S každým dalším thrillerem přitvrzuje, ale i ty nejbrutálnější scény jsou napsané s lehkým odstupem, takže mě nikdy ani v náznaku nenapadá, že by se v brutalitě Carter vyžíval, tudíž že by se jednalo o jednoho z psychicky vyšinutých autorů, kteří si skrze psaní románů kompenzují svoje choutky.
Upřímně...s Robertem Hunterem podvádím svého muže, protože jakmile se začtu, nemá nárok ani na špetku mé pozornosti - ta totiž patří jen a pouze Hunterovi. :-D

15.02.2017