Hatshepsut Hatshepsut diskuze u autorů

☰ menu

T. L. Swan

Skvělá autorka, čtivá série! Druhý díl je pecka! :-) Četla jsem všechny díly již dvakrát a vím, že až si budu chtít zvednout náladu, přečtu si je klidně znovu! Pokud se chcete pobavit u romantického příběhu určitě tuto autorku nepřehlédněte. Na další díl se moc těším, děkuji za info (happy19).

20.07.2023


Michaela Brnková

No paní autorko, určitě jste získala moji pozornost! :-) Já si vaši další knihu velmi ráda přečtu!

22.11.2022


Brittainy C. Cherry

Rozhodně autorka, která umí psát nádherné příběhy plné emocí, kdy se těšíte na každou novou knihu a víte, že nezklame! :-)

18.08.2022


Colleen Hoover

Skvělá autorka! Každá její kniha je plná emocí, které vás zákonitě musí vtáhnout do děje a už nejste schopni se od ní odtrhnout. Úžasná romantika! Četla jsem vše, co u nás vydali a těším se rozhodně na další díla! Doporučuji všem romanticky založeným duším a vlastně i těm neromantickým pro inspiraci! :-)

23.01.2022


Melanie Moreland

Zatím jsem od této autorky přečetla vše, co u nás vyšlo a rozhodně nejsem zklamaná. V jejích knihách nejsou nějaké velké osudové zvraty ani napětí, z kterého vás mrazí, přesto máte knihu přečtenou ani nevíte jak. Za mě příjemné romantické oddechovky!

08.01.2022


J. T. Geissinger

Obě knihy od této autorky jsou zábavné a čtivé. Určitě se těším na další příběhy a doporučuji!

19.12.2021


Ilsa Madden-Mills

Romány této autorky jsou samozřejmě romantické, ale také jsou plné vtipných scén, u kterých se rozhodně pobavíte! Pokud máte takové příběhy rádi, můžu jen doporučit!

06.12.2021


Linda S. Howington

Knihy od této autorky jsou neuvěřitelně čtivé. Má neustále nové náměty a pokaždé něco nového, čím vás překvapí. Romantická linka je většinou v knihách podobná, ale vtipné výměny hlavních postav vždy pobaví! Je zde spousta napětí, dobrodružství, romantiky i humoru. Četla jsem skoro vše a nikdy jsem nebyla zklamaná.

28.11.2021