fajka fajka diskuze u autorů

☰ menu

Ruta Sepetys

Autorčin styl psaní mám moc ráda. Četla jsem knihu V šedých tónech a Sůl moře. Obě dvě knihy byly úžasné. A těším se na další jiné. :)

16.04.2021


Joanne Rowling

Na tuto autorku se jen tak nezapomene. Jsem jí strašně vděčná za Harryho Pottera. Byly to přenádherné chvíle při četbě této zajímavé série. Autorčin talent se ani slovy popsat nejde, je prostě vynikající. Jen některým autorů se podaří napsat knihu čtivě a zároveň zajímavě. Díky ní je moje fantazie zase o něco rozlehlejší a toho si nesmírně vážím.

16.07.2020


Kiera Cass

Knihy od této autorky mě překvapily. Netušila jsem, že mě budou tolik bavit. Sice jsem četla jenom Selekci, Elitu a První, ale jsem ráda, že jsem je četla. Autorka píše, tak dobře, že od knihy se nejde odtrhnout. Myslím, že Kiera Cass je jedna z lepších autorek.

31.12.2018


Jacqueline Wilson

Od této autorky jsem přečetla celkem dost knížek. Vždy se do knih vžiji. Umí tak dobře napsat knihu, že se mi nechce ji odložit a dělat něco jíného. Je jedna z mých oblíbených autorek. Rozhodně si přečtu ještě dost knížek od této autorky. A velice se na to těším!!!

11.07.2018


Sheila Norton

Od Sheily Norton jsem četla Charlie kotě, které zachránilo život a Oliver kocour, který zachránil Vánoce. Obě byly úžasné. Poprvé jak jsem knihu (Oliver) viděla, jsem si říkala, že to nebude moc dobré. Ale potom si to koupila moje spolužačka. Ta spolužačka říkala, že je to super. Tak jsem si ji přála k Vánocům a jak jsem si ji přečetla byla jsem ráda, že jsem ji dostala. Knihy jsem si moc užila, snad bude i další díl. Doporučuji obě knihy všem čtenářům!

24.01.2018


Antoine de Saint-Exupéry

Četla jsem od Antoine de Saint-Exupéry jen Malého prince a jsem ráda, že jsem si ho přečetla. Byla to doslova úžasná knížka. Myslím, že by se vám hodně líbila. A Malého prince jsem si hodně oblíbila, byl hodně jiný než ostatní a to se mi na něm líbilo. Nic nemohu této knize vytknout.

01.01.2018


Patricia St. John

Patricia St. John strašně hezky píše z její knihy Poklady pod sněhem jsem byla nadšená. Vy kdo jste to nečetli, tak vám to můžu tisíckrát doporučit. Od této autorky jsem sice četla jenom jednu knihu, ale jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

30.09.2017


Jan Twardowski

Beránek byla hezká knížka a věřím, že i ostatní knížky, které napsal. Umí to hezky napsat, já bych to tak nádherně nikdy v životě nenapsala. Rozhodně si přečtěte beránka.

01.03.2017


Clive Staples Lewis

Knihy tohoto autora jsou velmi pěkné. Když jsem u série jménem Narnie dočetla kapitolu, prostě jsem musela číst dál. Čtení jeho knížek bylo jako procházení se po jemné trávě v úplňku měsíce. Clive Staples Lewis je mým oblíbeným autorem na dlouhou dobu.

12.02.2017


Astrid Lindgren

Dobrá spisovatelka. Její knížky, co napsala jsou úplně dokonalé pro děti i pro starší. Já jsem sice žádné knížky od ní nečetla, ale jak jsem byla menší, tak nám je četla sestra. Například Pipi dlouhou Punčochu nebo Vánoční příběhy a hodně dalších. Moc Astrid Lindgrenovou obdivuji. Mám doma od ní několik knížek. Kdybych byla velká a byla spisovatelkou, tak bych nikdy nedokázala, tak dobře psát knížky jako ona. Její knihy jsou pro mne neuvěřitelné!

12.02.2017